This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kirsten en Robert
Kirsten en Robert - 1 Item
Hoi, wij zjn dus ook beide zeer Bi! komen graag naar je toe..!! Bij je thuis.. of in een hotel..Wij ontvangen niet..! bij een eerste kennismaking.. AFSPRAAKJE..? Wil je eens een "one night / day stand"...!! of meer..? Met ons kan het wel.. bel. .!!!!! FOTO'S... Kom eens naar ons profiel..!! We plaatsen regelmatig nieuwe plaatjes.. WENSEN..!!Het praten over jouw wensen is erg leuk.. Laat het niet bij praten blijven, je zult merken dat jouw wens bespreken met ons, de drempel zal wegnemen om dat stapje verder te gaan..! Het gaat er bij ons ook vooral om er-te-zijn, klaarkomen, klaarspuiten, komen, sprietsen (v), spuiten, arriveren, van je navel een zwembad maken, je kinderen uitlaten, uitkering aanvragen, en jouw zakje legen...!
Kirsten en Robert
geld is de moter!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rolf Katje
Rolf Katje - ananas machen
Hoihoi! Wil je iets hebben,maar je kan het niet betalen ?? mail mij dan wat je wilt en wat je ervoor wilt doen. Ik ben een verzorgde slanke moderne jongeman,en vind hygiëne en discretie wat minder belangrijk dan lekker ananas machen! (graag alleen dames van 18 tot 30jr) GEEN PROFS MEER!
Babbel
Babbel - EEN bal
Komt een man het ziekenhuis binnen en zegt tegen de eerste de beste zuster dat hij maar EEN bal heeft. Ze onderzoekt hem en zegt dat hij er ECHT twee heeft. Ze roepen er een andere zuster bij en die bevoelt hem ook. Zij vindt er ook twee. "Ik snap er niets van", zegt de man, "maar als ik er weer last van heb kom ik wel terug". Hij loopt het ziekenhuis uit en komt zijn buurman tegen. Zijn buurman vraagt wat hij hier doet. Hij zegt : "Ach ik stond op de bus te wachten en zag dat het nog wel 3 kwartier kon duren, dus ik denk ik laat me ff lekker aan de zak voelen."
Katinka
Katinka - ook wel bekend als jullie catwoman
HEY, ik ben bij de meeste inmiddels ook wel bekend als jullie catwoman! ik ben vandaag bij jou in de buurt om weer eens flink los te kunnen gaan. je kunt me altijd vinden voor een lekker geil potje stevige harde sex pijpen doe ik als geen ander moet me vaak inhouden als je me ook nog eens wilt neuken in plaats van mijn mondje vroegtijdig vol te spuiten. zoals je kunt zien heb ik enorm geile porno looks en hoor tegenwoordig vaak dat ik de natte droom ben van iedere man! ik heb geile stevige borsten en die duw ik graag tegen elkaar met je DONG ertussen en me stevig russisch neukt terwijl ik je TAMPERT schoonlik en onderspuug,ronde mooie volle billen die je mag spanken en kan ook zeer dominant zijn. ik houd van 4 play elkaar lekker opgeilen en uitdagen en genietend toekijken terwijl jij mn poesje likt, en daarna kan het hardere groffere neuk werk beginnen.hou jij van een stoere lekkere meid bel me dan snel gvd!
Klaar Tielkemeijer
Klaar Tielkemeijer - een bijzonder geile vrouw
Tja, ik ben zelf dus ook een bijzonder geile vrouw en dus weet ik natuurlijk niet het fijnste van een man zijn. Maar ik kan je vertellen dat jullie niet de enige zijn die een probleem heeft met frequent bezoek aan amateurporstituée’s. Heel veel klanten van me, en zelfs mijn eigen man, zijn christenen en lopen dus ook met dit soort extra problemen rond. Er zijn overigens ook veel christelijke vrouwen die met dit soort dingen rond lopen! Ik kan je zeggen, God wil je heus wel vergeven. Je kan je zonden naar God belijden dat hoef je niet te doen voor de hele gemeente om het zo te zeggen voordat God jou vergeeft. Als jij oprecht spijt hebt van jouw bezoek aan amateurprostituée’s dan wil God jou zowiezo vergeven. Ik zou zeggen,blijf ze gewoon bezoeken, en ga opzoek naar God en bouw dan een (sex) relatie met hem op!
Piet Potappel-Stroop
Piet Potappel-Stroop - op een andere manier aan uwen aap sleuren
Stel, je wilt, net als ik, ook een keer op een andere manier aan uwen aap sleuren!! Doe dan een incontinentieluier aan en plas hier vervolgens een beetje in, zodat alles lekker glad wordt. Door plat op de grond gaan liggen en telkens druk uit te oefenen tegen de grond, schuift je naar beneden gerichte TAMP telkens wat door naar achteren. Waardoor je uiteindelijk klaarkomt. Ook lekker is in een houding te gaan liggen met je knieën lekker wijdt, mmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook