This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sem en Tanja van Marwijk
Sem en Tanja van Marwijk - 1 Item
Psst, Hey hetero, Bi, Gay en.. Ook voor jou.! Doe jij met ons mee.!? Bel of Mail gerust.. Wij komen............ Naar jou toe..! "Sex verslaafd"...?? Laat je niets wijsmaken.. je houdt er gewoon van...!!!!En wij doen graag met je mee..!! Ja.. je hebt ze..."Gevonden"...!!! Maak jij van het Duo een Trio of Quartet...?? Gun jezelf dat plezier...!!! Beleef het....!! Die andere wereld.. bestaat..!! Dus laten we daar samen met jou een uitstapje maken..!! In, op en met ons..."tot het hoogtepunt komen..!" zo vaak als je wil en kan..!!!!
Sem en Tanja van Marwijk
lekker snoepjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - nooit te blond om te leren
Hey dame! Je bent nooit te blond om te leren zei laatst iemand in de kroeg tegen mij! Klopt dat nou of niet vraag ik me dan af………
Jaap Rukschaap
Jaap Rukschaap - een keer op een andere manier aan uwen aap sleuren!
Stel, je wilt, net als ik, ook een keer op een andere manier aan uwen aap sleuren!! Je neemt dan een kartonnen rolletje. Die moet wel ruim dikker zijn dan je harde TAMP. een cm aan elke zijde. je neemt een stuk zachte spons van een 3 cm dik.en je maakt dat een 2 cm breder dan je rolletje dik is. Dan maak je in dit stuk een snede in de helft. NIET IN TWEEEN SNIJDEN . Dus op gelijke afstand van de boven en onderzijde maak je een snede van een 3 cm breed. Dus blijf je een 2tal cm van de kanten verwijderd. Als je dit stuk nu in het rolletje duwt, zie je dat je in het midden een gat krijgarage van Boudesteijn. Nu heb je enkel nog een chirurgenhandschoen nodig. Die vind je zat. kruidenier, apoteek, doe het zelf. je steekt die in het gat en daarin dan wat glijmiddel. Enig experimenteren zal wel nodig zijn om de goeie maat voor jouw TAMP te verkrijgen zodat je een lekker gevoel hebt als je je stijve DONG erin steekt. Ikzelf heb er nog een dun buisje aan bevestigd. Die klem ik dan tussen de lades van mijn bureau en zo kan ik lekker pompen en twee handen vrij hebben om te chatten. je komt er heel heftig in klaar.
Mieke Schuppen
Mieke Schuppen - 75euro voor een uur
BEL me nu op voordat een ander je weer voor is! ...75euro voor een uur. Ik geef jou ter plaatste een spuitende pijp en neukbeurt .(safe sex). hygiene en discretie geboden en gevraagd. Ik ben een sexy rijpe dame (MILF).Ik kom ook in HOTEL. Bel even met nummerherkenning. Alles zonder condoom! ... Kus op je TAMPERT
rio
rio - dames met een mooie lichaam
DAG! Ik ben opzoek naar dames met een mooie lichaam van slank tot volslank van blank tot diep caramelbruin. Liever geen verslaafden of dames met geslachtsziektes!! Ben ook opzoek naar dames die ook soms een trio met heren of dames en misschien andere soort type shoots alles is bespreekbaar zoals maskertje vr je gezicht enz . Ik wil graag serieuze dames en geen dames de gedwongen worden via een pooier of zo……. Ik ben zelf behoorlijk open minded en ik begeleid jouw naar elk shoot en als nodig is blijf ik ook bij je slapen op een hotelkamer!
Ilonioria A Winters
Ilonioria A Winters - Ik had echt alles!
Ries zit tegen een vriend te klagen: "Ik had echt alles, bergen geld, een mooi huis een grote wagen en de liefde van een enorm knappe vrouw." "En", zegt zijn vriend AAD, "waarom ben je nu dan zo depressief?" Ries: "Wel mijn echtgenote is er achter gekomen...."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook