This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Avril en Chad
Avril en Chad - 1 Item
DAG, wil je soms ook een eerste groepsseks ervaring.. omdat het er nog nooit van is gekomen..??! benader ons..!! we helpen jou graag over de drempel..Denk niet dat je niet mooi of slank genoeg bent.. dat is onzin..!! Enne... nee hoor voor ons ben je nooit..!! te oud..! (Sorry maar soms wel te jong..!!) Ideetje..!! Wil je ons bezig zien...? bij je thuis, stiekem om een hoekje in jouw slaapkamer... of relaxed vanaf je bank.. en dan lekker meedoen..!! Bel gerust..! Wil je met de Bi zijde verder....? laat het ons weten...!! Ook kunnen we op je "feestje" de sexpret opstarten.. met een liveshowtje..!! Of wil je met je eigen camera foto's of filmpjes van ons met jou maken..!!?? WAT NIET...??!! We ontvangen niet thuis.. en we doen niet aan SM.. Bondage en rollenspel..!! Ook geen Dates in en op openbare ruimtes, zoals Clubs, de Sauna of het strand.. En geen penetratie zonder Condoom..!!! (Pijpen "zonder" is prima) Wap Dates laten we aan ons voorbij gaan..!! Het gaat er bij ons ook vooral om er-te-zijn, klaarkomen, klaarspuiten, komen, sprietsen (v), spuiten, arriveren, van je navel een zwembad maken, je kinderen uitlaten, uitkering aanvragen, en jouw zakje legen...!
Avril en Chad
we love ..................
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - lekker in je poepert geharst te worden
Hallo stoute vrouwen hebben jullie OOK zin in een heerlijke massage of om erotisch geschoren of lekker in je poepert geharst te worden? Dan ben je bij mij op het juiste adres. ik houd van een gezellige babbel tevens ontvang ik jullie in een gezellige en rustige sfeer. IK KOM NIET AAN HUIS voor meer info-afspraak kunt u mij bellen-smsen-mailen alleen bellen met nummer weergave aan anders neem ik niet op alle prijzen zijn voor een vol inclusief handmatig happy end meerdere keren mogelijk prijs body to body massage :€40,- slip prijs erotisch massage : €40,- gekleed €50- slip prijs erotisch scheren of bilnaadharsen of epileren10,- gekleed €50,- slip. Gezien het tijdsbestek s.v.p. alleen Nederlandse vrouwen!
Floyd
Floyd - aantrekkelijke prijzen per rit
Discreet zakelijk en veilig een chauffeur nodig dan bent u bij mij op het juiste adres. Beschikbaar op alle tijden ook in de nacht wel in overleg ben een getinte man en werk alleen voor mensen die ook in de prostitutie werken. De prijzen daar komen wij samen wel uit aantrekkelijke prijzen per rit heen en terug direct beschikbaar voor vragen info kunt u altijd bellen !
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - geen fakers
DAG! Ik ben een knappe en intelligente dame. Ik ben HBO afgestudeerd en heb ruime werkervaring op verschillende gebieden (commercieel, financieel, juridisch en administratief). Momenteel zit ik alweer een tijdje thuis en ben ik heel wat sollicitaties verder zonder resultaat. Daarom probeer ik het via deze site. Ik zoek een fulltime baan tussen de 32 en 40 uur. Het moet wel een baan met “diepgang” en op niveau zijn! Kan jij een knappe en intelligente dame in jouw bedrijf gebruiken? Vertel mij dan wat je mij kan bieden en wat je verwachtingen zijn. Natuurlijk staat mijn advertentie niet voor niks op deze site. Ik sta voor veel open, maar verwacht wel serieuze reacties en geen fakers!
Kirsten Kransje
Kirsten Kransje - Twee kraaien vliegen
Twee kraaien vliegen met elkaar door de lucht. Zegt de één tegen de ander: Als ik geil ben dan vlieg ik wel 75 km p\u. Komt er een straaljager aan. Zegt de ander: Zo, die is geil!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - zallig;-)
hoi jongens! Toen ik vorige week naar het zwembad ging waren er zo van die masagesproeiers met handvatten (onder water). Ik ging er dus maar ewven met m'n FOEF ongeveer tegen die straal, best zwemslip aanhouden zodat je de medebadgenoten niet te snel afschrikt:-) maar ook om hem op zijn plaats te houden zodat hij bij harde druk niet te fel gaat verschuiven. zallig;-) dit was eigenlijk voor mij als het ware de eerste keer dat ik in het openbaar zat te onaneren:) ik had het vroeger blijkbaar nog niet echt begrepen :-)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook