This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ster Jansen
Ster Jansen - 1 Item
Hallo, ik ben na 3 maanden in een GLIJHUIS gewerkt te hebben toch maar nu ook weer als amateurprostituee actief! In het weekeinde is het bij mij gratis parkeren en makkelijk bereikbaar vanaf Breda, Rotterdam, Gorinchem, Roosendaal, en niet zo ver van Oosterhout, Tilburg, Gouda, Zeeland, Utrecht, Den Bosch. 30 min is 70 E.; 45 min. 100 E, en een uurtje vol plezier is 130 E. LEKKER SEKS: Voll,pijpen,neuken,standjes, beffen, meerdere keren klaarkomen! MASSAGES: Tantra, Nuru, B2B, Prostaat, Relax. FETISJEN: Voet fetisj. Rol spelen. Plassex, Dildos, Strapons. SMS's en PRIVATE krijgen GEEN reactie. LET OP: Ik zal mijn telefoon zelf te krijgen, als ik ben met anale sex bezig ben, kan ik dus even niet beantwoorden!!!! Probeer een beetje later te bellen AUB. Mijn prijzen zijn vast, neem dan niet te bellen om minder aan te bieden, behalve dat vervelende en zeer onbeleefd en doet mijn tijd verspillen…………
Ster Jansen
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Janco
Janco - Mijn masturbeergeheim
Mijn masturbeergeheim: trek al je kleren uit, haal een hele kleine korte rok bij je vrouw uit de kast en trek die aan zonder onderbroek ga je op je fiets zitten en ga dan een stuk fietsen, liefst op een drukke weg. Zorg vervolgens dat iedereen jouw genotsknots kan zien en dat iedereen die achter je fietst ook nog eens diep in je bilspleet kan kijken! Jongens dat is een heerlijk gevoel! je komt zo gewoon het lekkerst klaar op je fiets!
Constantia Kont
Constantia Kont - Tantra wordt niet gegeven op een tafel
Hey! Tantra wordt niet gegeven op een tafel, maar op een bedmatras want het bevat ook body to body massage, Tantra is een oude spirituele stroming uit het Oosten en is ontstaan ?in India. Het is ontstaan uit de hindoe, maar ook in het boeddhisme. In tegenstelling tot andere spriratule stromingen eert Tantra de seksualiteit als de weg naar extase en verlichting, zoals u zult merken word een Tantra massage met liefde gegeven u bent niet gewoon een klant maar als het klikt proberen we samen te smelten. Tantra heeft vele stromingen ik geef een gecombineerde tantrische massage dat betekent meer erotisch en sensueel dan spiritueel, toch??
Mieke Wijnhoud
Mieke Wijnhoud - Christelijke partner: ook qua geloof moet de klik er zijn!
Relatiebemiddeling blijkt zeer geschikt voor christelijke singles. Een geschikte sexpartner voor u vinden, dus iemand met wie het qua geloof ook klikt, dat is onze specialiteit. In tegenstelling tot de al te snelle online-slipjesdating is relatiebemiddeling een betrouwbare en persoonlijke manier om in een contact te komen met gelijkgestemde, bronstige singles. Zoekt u een christelijk maatje of een christen die uw partner zou kunnen worden voor een mooie relatie? Neem gerust contact met ons op via www.usedslipjes.com
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - halve meter pikleer
Hallokes! Bij mij bepaalt u helemaal zelf, afhankelijk van uw interesse, welke bondage kit delen uw besteld! De verschillende items komen uit de kit en zijn ideaal voor diegene die de eerste ervaringen willen opdoen met het BDSM spel. De onderdelen van de kit bestaan o.a. uit een zweep , oogmasker, mondknevel met verstelbare band en tepelkwastjes en een halve meter pikleer! Prijs voor alle onderdelen gelijk ( € 3,95 ) , de zweep, oogmasker en tepelkwastjes worden in een bubbeltjes envelop verzonden, de mondknevel in een doos omdat die meestal niet door de brievenbus past. Uiteraard kan hier ook de set als geheel gekocht worden. Deze set is gemaakt van kunstleer het zogenaamde PU Leather ! Stuur mailtje met de/het door u gewenste item(s)
Ankie
Ankie - een zijden zakdoekje
De echtgenote houdt tussen haar vingertoppen een zijden zakdoekje omhoog: "Is dit niet van jouw secretaresse?" "Waar heb je dat gevonden?" stottert haar man met een rode kleur. "Ik niet. De postbode vond het op je nachtkastje!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook