This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cheryl Leunissen
Cheryl Leunissen - 4 Items
HOI! Ik houd heel erg van seks en krijg er geen genoeg van. ik geef je de beste girlfriend experience die je maar kunt bedenken. Als je mij ooit geneukt hebt dan zul je me steeds vaker willen hihihi. Ik ben zeker geen pro maar zoek meer seks en financieel wat extra's. Ik fake niet, ik ben echt geil en je zult echt van mij genieten. En als je eenmaal met mij hebt afgesproken dan zul je weten dat seks met mij is alsof je met je droomvriendin seks hebt. Ik kan met jou afspreken, bij jou thuis of in je hotel. Ik vraag hiervoor een vergoeding van 150 voor 1 uur en 210 euro voor een date van anderhalf uur. Langer is ook mogelijk; informeer voor de vergoeding die ik dan vraag. Do's: (tong)zoenen, vingeren, beffen, erotische massage, squirten, dildoshow, pijpen zonder condoom, neuken met condoom, klaarkomen over lichaam, meerdere hoogtepunten mogelijk zoveel je kunt en plassex (alleen gevend). Ook doe ik trio-dates met stellen (VM) voor 50 extra. Dont's: anaal, cim, neuken zonder condoom en extremen. Ik verwacht uiteraard dat jij hygienisch en discreet bent en hetzelfde kun je van mij verwachten. Ik spreek niet zo vaak af omdat ik niet altijd kan maar ook omdat ik het zo speciaal en spannend kan houden. In de advertentie kan je zien wanneer ik kan afspreken. Ik kan vanavond al met je afspreken!
Cheryl Leunissen
mmmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Cheryl Leunissen
tja
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Cheryl Leunissen
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Cheryl Leunissen
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - op zoek naar een sexmaatje
Ben jij, net zoals ik, ook op zoek naar een sexmaatje en wil je ook eerst even de kat uit de boom kijken door eerst even te mailen met elkaar en dan eerst de weekeinden leuke dingen doen en dan werken naar een latrelatie en dit spreekt je aan reageer dan gerust,nooit geschoten is altijd mis! Je mag gerust veel jonger zijn dan ik,daar heb ik totaal geen moeite mee. PS. dames die reageren en doorsturen naar een betaalde creditsite gelieve niet meer te reageren,
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Gezelschapsheer
Gezelschapsheer in de breedste zin van het woord biedt zich aan. Een man van 1,92 lang, atletisch gebouwd, hoger opgeleid en attent, wil discreet zijn diensten aanbieden aan rijpere, geschoren vrouwen die op zoek zijn naar genegenheid, een gesprekspartner, hartstochtige anale sex... al wat u wenst. Het is voor het eerst dat ik mij op deze manier aanbied, maar deze economisch zware tijden dwingen mij tot actie. Wel op een ander gebied dan mijn normale werkzaamheden, maar minstens zo spannend! Ik hoop snel nader kennis te kunnen maken, mail me voor een eerste contact. Doen hoor! Tot gauw uw (of mag ik jouw zeggen) gezelschapsheer.
Ivonne Gross
Ivonne Gross - seks zonder taboes
Hey hoi zullen we wederzijds genieten zonder taboes? Ik ben uit Helmond en wil seks zonder taboes. Wil je ook lekkere seks met passie, een “girlfriend-experience”? Ik geniet er zelf ook echt van, om jou lekker te mogen verwennen…! Ik ontvang discreet (ben single, dus woon alleen), maar weet ook wel leuke plekjes waar we ongestoord van seks kunnen genieten. Op het moment zit ik zonder werk, dus ik kan bijna elke dag. Ik ben beschikbaar zowel overdag en in de avonden. Je kan bij mij dus al elke dag terecht. Ik hou van intiem en doe het altijd veilig verder is ook alles bespreekbaar. Mail me me gerust.
Andrea Gomez
Andrea Gomez - Yoni massage
JOEHOE ! Het is gewoonlijk dat de gever net zoals jij in een Tantra massage ook naakt is.Dit betekent meer dan alleen maar prettig om te werken, het is ook belangrijk in Tantra op hetzelfde niveau te zijn jij. Vergeet niet alles draait om jouw in een Tantra massage niet om de masseuse. Het doel van een Yoni massage aan de binnen en buitenkant op het einde is niet het streven naar een orgasme hoewel het zeker een aangename en welkome ondersteunende rol kan spelen, de energie in Tantra maakt het mannen/vrouwen mogelijk om hun orgasme te intensiveren en diepere orgasmen te ervaren. Door in te gaan op deze uitdaging en als je van Tantra durft te genieten geeft het je een enorm bevredigend gevoel en ben je een geweldige ervaring rijker!
Indi-Rain  LaJoy
Indi-Rain LaJoy - De bruid na de eerste huwelijksnacht
De bruid na de eerste huwelijksnacht.... "En die trouwring is GVD ook al te klein!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook