This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anouk Jongenotter
Anouk Jongenotter - 4 Items
Hallo mannen-vrouwen-stellen hebben jullie zin in een overheerlijke massage of om erotisch geschoren of lekker tussen je bilnaat geharst te worden dan ben je bij mij op het juiste adres. ik zal me eerst is even netjes voorstellen ik ben een goed verzorgde, zeer christelijke maar vooral hygienische dame en ik houd van een gezellige babbel tevens ontvang ik jullie in een gezellige en rustige sfeer! er is uiteraard INTIEM-ZOENEN-ORAAL-VINGEREN mogelijk! IK KOM NIET AAN HUIS voor meer info/afspraak kunt u mij bellen/smsen/mailen bij mij kan je vrijblijvend en gratis parkeren alleen met nummer weergave aan anders neem ik niet op alle prijzen zijn incl. handmatig happy end (medere keren mogelijk) prijs body to body massage alle prijzen zijn voor een vol uur : €80,- string/slip €90,- naakt prijs erotisch massage alle prijzen zijn voor een vol uur : €60,- gekleed €70,- lingerie prijs prostaat massage alle prijzen zijn voor een vol uur : €70,- gekleed €80,- lingerie prijs erotisch scheren of harsen of epileren alle prijzen zijn voor vol uur : €60,- gekleed €70,- lingerie prijs sm sessie uw kunt denken aan alle prijzen zijn voor vol uur : hulpslaaf, pijn sessies, plas sex: €120,- poepsex : €325,-Ps. ik doe bovenstaand nu alleen nog maar Nederlandse mannen-vrouwen-stellen!
Anouk Jongenotter
geile hipstert!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anouk Jongenotter
haaai
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anouk Jongenotter
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anouk Jongenotter
lekker bipjsje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anouska Krikke
Anouska Krikke - Dit weekeinde verkoop ik ook al mijn gedragen slipjes
Dag heren! Dit weekeinde verkoop ik ook al mijn gedragen slipjes! Wil je dat ik ze langer draag dan een dag? Dat kan, geef je wensen maar door :) Ik heb allerlei soorten: strings, kant, doorschijenend, katoen, hipsters, boxers, slipjes. Stuur maar een berichtje als je het wat vindt!
Jemma Smith
Jemma Smith - 'Tjeetje”
Opgewonden vertelt Jeanne Mattij aan haar beste vriendin: 'Stel je voor! Gisteren vond ik in het polstasje van mijn man een roze kanten slipje!' 'Tjeetje” zegt ze: “wat gek zeg! Die draag ik namelijk nooit!'
Veronica Kambo
Veronica Kambo - erotische Tantra massage
Taj. sommige zijn misschien sceptisch en bevooroordeeld maar Tantra is een populaire massage! Een erotische Tantra massage is er voor iedereen, voor mensen op zoek naar een nieuwe sexuele impuls,of die meer uit hun seksleven of seksuele relatie willen halen, er zijn ook vrouwen die in omstandigheden leven waar voldoende aandacht en seksualiteit plaatsvindt maar toch steeds het verlangen hebben naar een andere energie en vreemde handen, en een nieuwe ervaring willen voelen, voor hen is Tantra de weg naar dit gevoel, zonder het gevoel te hebben hun partner te bedriegen. Sommige mensen associëren Tantra direct met seks, dan zeg ik mensen die alleen daarvoor komen is ook niets mis mee sex is gezond! maar ik doe niet aan sex ! maar Tantra is natuurlijk ook een helende massage, misschien heeft u een fantastische relatie en geweldig sexleven er zijn ook (single) DESPERADO’s mensen die gewoon menselijke aandacht of warmte en liefde willen vinden die hier veel baat bij hebben ………..
Notermans
Notermans - striptease act van een geile amateurprostittuee
Hallo. Ik ben op nu zoek naar 2 a 3 leuke jongemannen die het leuk zouden vinden om een striptease act van een geile amateurprostittuee van mij bij te wonen (Houthalen Helchteren) . Het idee is ontstaan toen ik eens een keertje bij haar was en ik haar vroeg: “Wat zie je er leuk uit schat, zou je niet eens een showtje voor me willen opvoeren?” Ze begreep me meteen en antwoordde: “Dat lijkt me wel leuk, maar niet voor niks. Voor twee tientjes voer ik een leuk showtje voor je op.” Ik ging daar op in, want twintig euro voor een heuse striptease act, vind ik niet veel, en het moet gezegd zijn: ze heeft er iets moois van gemaakt... Nu heb ik ondertussen al een paar van die showtjes van haar gezien en ben ik veertig euro armer, (oh nee, 120 euro want ik heb een keer 80 euro bijgelegd omdat ik toch meer wilde,) en toen kwam het bij me op dat het toch wel heel erg spannend zou zijn als ik eens een keer nog twee of drie leuke jongens zou meenemen en dat we dan samen naar één van haar acts zouden kijken. Je betaalt dan gewoon twintig euro per persoon, (die zijn dan uiteraard voor haar,) en voor dat geld krijg je een heuse striptease te zien en de kans is groot dat je ook nog aan haar mag komen... Wil je meer..? Dan leg je er gewoon acht tientjes bij en mag je haar, ten overstaan van het overige publiek, ook nog n**ken! Dit laatste overigens helaas wel safe! Het mag duidelijk zijn dat ik niet zomaar iedereen meeneem naar haar toe, dus ik wil graag van tevoren met je kennismaken en je ontmoeten. En gezien de setting zou het ook leuk zijn als je (licht) bi bent. Ben je een nette, slanke gast, en lijkt jou dit ook leuk, mail me dan maar, dan kunnen we iets afspreken. Discretie gevraagd en geboden.
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - die stoppels op je VAGINA
Hallo dames, Dit is een serieuze oproep! Discretie wordt geboden. zit jij er al tijden over te denken deels of helemaal je te scheren, maar nog steeds niet gedaan? of ben je die stoppels op je VAGINA ook zo zat? Ben jij het ook zo zat telkens in de weer met je ladyshave of schuim aan het werk te gaan? wat is er nou makkelijker als het gedaan wordt met uiterste precisie, precies zoals jij het wil. daarna gevolgd door een heerlijk ruikende olie over heel je lichaam. zie je dit wel zitten, aarzel dan niet en stuur je reactie, heb je vragen, aarzel dan niet, en mail me.... kan ontvangen en verplaatsen! tot horens dan maar…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook