This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Myrthel Pilatus
Myrthel Pilatus - 1 Item
Hey stoute Hoppema! Even een uurtje over en ben je in een geile bui of wil je gewoon lekker ontspannen ? bel me voor een heerlijke prostaatmassage met extra aandacht . Je voelt je herboren. Ik ontvang je met een glimlach en geef je alle aandacht die je verdient. Bel me maar even voor een afspraak 06-57285481 . En nee ik ben geen huisvrouwtje die wat bijbeunt in haar achterkamertje maar een ZEER ervaren erotisch masseuse die je binnenleid in de zwevende hemel en jouw zaad gulzig tot me neemt !!!! Maak direct een afspraak om bij mij iets van jezelf kwijt te raken, te kwakken, te sprietsen, te spuiten,te ladderen, te volyoghurren, of laat je door mij gewoon lekker afromen…..
Myrthel Pilatus
koop direct! da's goedkoper.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Gisteren naar een amateurprostituee geweest.
Gisteren naar een amateurprostituee geweest. Het warme bad stond zowaar al klaar en ik moest er maar gelijk in gaan zitten. Tja, en toen knoopte ze haar rok los en liet die op de grond vallen. Ze liep naar het bad en ging op de rand zitten. Ik streelde pardoes haar rug en vond de sluiting van haar beha. Ik kreeg met een hand het haakje ook nog eens los en ze liet hem direct an haar schouders glijden. Ik pakte haar borst en begon die voorzichtig te kneden en streelde haar tepel. Ze keek me aan en boog voorover om me te kussen. Ik voelde de passie in haar kus en gleed met mijn tong naar binnen om haar tong te voelen. Ze ging staan, deed haar slipje uit en ging gewoon bij me in het bad zitten. Het bad was zo breed dat we naast elkaar konden zitten. Ik sloeg mijn arm om haar heen en met mijn andere hand streelde ik haar hele lichaam. Een nat warm vrouwen lichaam, het is zo heerlijk om dat te voelen. En ja, ze zag mijn opwinding en voorzichtig pakte ze mijn lid. Ik streelde haar tepels en zij streelde mijn BIKKELHARDE DONG!
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - polyster of polyamide?
Jongens, Synthetische strings zijn gemaakt van polyster of polyamide! De elastieken randjes van een katoenen string, (het kruis van een string stelt niet niet veel meer voor dan het elastieken randje), dat is ook bijzonder synthetisch. Toch eens meer rondneuzen in het pad met damesondergoedjes, als je toch bij de Hema bent, en ook eens op de technische kwaliteiten van dat leuke glimmende spul met hippe printjes en sexy kantjes letten. Het wasetiketje....mmmmmmmm
Joke Bruis
Joke Bruis - heerlijke bh's gekocht
HOI! ik heb zojuist met m'n schoonzus heerlijke bh's gekocht met bijpassende onderbroeken. M'n manlief vind het fijn als hij mij setjes ziet dragen. Niet zo zeer voor zijn eigen genot om het zomaar plat te zeggen maar gewoon omdat hij het fijn vind als ik er geil uit zie. ALs ik mezelf goed voel dan voel ik mij ook geiler maar dan kleed ik mij ook beter!
Blaze Blessing
Blaze Blessing - De eerste paal staat er nog!
Man tegen zijn vrouw, 's ochtends in bed: "Ik heb vreselijk gedroomd vannacht! Ze waren een huis op mijn buik aan het bouwen!" Zegt zijn vrouw: "Dat zie ik. De eerste paal staat er nog! "
Jo de Jong
Jo de Jong - als ik mijn vriendin bef..
Hey mensen, Ik heb een vraag aan jullie. Hoe kan het dat als ik mijn vriendin bef dat ze zo zout smaakt? Ik heb al geprobeerd te zoeken op het internet maar dit zonder enig resultaat. Misschien weten jullie hier wat meer vanaf. Met vriendelijke groet, Dingeling PS. ze is geen zeemeermin!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook