This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Luna Jas
Luna Jas - 1 Item
Dag stoute slipjsnifterts! ! Zijn er hier misschien soms ook mannen die juist houden van een kleine, fijne Christelijke Zaadslet?? Dat zou leuk zijn want ik ben op zoek naar een leuke man om mee te vrijen (liefst ZC!) . Ik sta ook wel open voor meer want ik ben gewoon nog steeds single, maar het hoeft niet. Wie vindt mij de moeite waard om op deze oproep te reageren? Maak dan direct een afspraak om bij mij iets van jezelf kwijt te raken, te kwakken, te sprietsen, te spuiten,te ladderen, te volyoghurren, of laat je door mij gewoon lekker afromen…..
Luna Jas
stout slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Janco
Janco - geen slipje aan
Het viel me vandaag in het vliegtuig op dat alle stewardessen van TAP AIR geen slipje aan hebben. Je ziet wel een prachtig gevormde kont(je) maar nergens valt op te maken aan een lichte rimpeling van waar haar slipje zou moeten zitten laat staan welk model ze draagt. En ja, ik kijk natuurlijk zeer graag naar een vrouwelijke kont.... als het maar een leuke curve heeft, of niet dan??
Barbie Kanika
Barbie Kanika - op zoek naar een (gebruikte) Dildo met balzak
Dag allemaal! Voor aanstaande kerstvakantie ben ik nog op zoek naar een (gebruikte) Dildo met balzak! Zo/n dildo liefst met een grote zuignap aan de onderkant, hierdoor is hij makkelijk te plaatsen op een tafel, of aan de muur/ koelkast of bv. op de grond vast zetten. Lengte vanaf 23 cm en dikte liefst Ø 4 tot 5 cm - en zeer flexibel natuurlijk! Ik heb er € 25,- voor over. SVP geen reacties van FAKERS meer!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - masturbatie spelletjes
Hallo! Ben je op vakantie in een hotel of appartement en er is op de badkamer een bidet, dan kan je mijn tip daarop perfect uitvoeren!! Het bidet kan je n.l. ook voor andere masturbatie spelletjes gebruiken. Een van de nadelen van een bidet is, dat je geen sporen achterlaat. Overigens is het bekend, dat ook veel vrouwen op een bidet onaneren, zoals mijn eigen vrouw!
Ans Overrijp
Ans Overrijp - erotische verhalen
Niet alle christenen staan achter het lezen van erotische verhalen. Dit komt mede doordat in de meeste verhalen fantasieën helaas een rol spelen die niet te rijmen zijn met het christen-zijn. Echter ook andere redenen kunnen aanleiding zijn voor mensen om zich hier niet mee in te laten. Ook in de man/vrouw-relatie kan de een er een probleem mee hebben dat er (christelijke) erotische verhalen gelezen worden, terwijl de ander dit geen probleem vindt. Wij raden stellen aan om het gesprek hierover open, dus begripvol en met luisterend oor, aan te gaan en geen erotische verhalen te lezen als de partner hier problemen mee heeft. U zou kunnen vragen of hij/zij er bezwaar tegen heeft als u zelf erotische getinte mails/sms’jes schrijft om op die manier toch een prikkelend element aan het gezamenlijke seksleven toe te voegen waar men misschien wel beide achter staat!
Annebelle Blaas
Annebelle Blaas - 5 belangrijke vragen!
1. Welke vreemde voorwerpen heb jij wel eens in je kutje of poepert gepropt? 2. Vond je dit spannend en gaf het ook echt een bevredigend gevoel? 3. Deed je dit voor iemand anders of gewoon voor jezelf? 4. Hoe oud was je toen? 5. Doe je het nu nog?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook