This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tessa Curaçaoenaar
Tessa Curaçaoenaar - 4 Items
Dag lieve mannen! k ben dus nu al sinds een jaar gescheiden. Ik heb helaas n mijn huwelijk nooit lekkere seks gehad. Ik zou dus graag eens willen mee maken wat het is om echt lekker klaar te komen en ook ben ik inmiddels heel erg nieuwsgierig naar anale seks. Zou je dat met me mee willen maken? Ik hoor je snel. Kom snel langs en lik mijn: fluit, foef, framboos, friemel, frut, grand canyon, grot, , hol, en inkomen……………..
Tessa Curaçaoenaar
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessa Curaçaoenaar
hey darling!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessa Curaçaoenaar
slaven!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessa Curaçaoenaar
geld1
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elga
Elga - even een vraagje
Hoi, ik heb even een vraagje, ik weet dat het een beetje raar klinkt maar goed ik wil het toch even weten. Ik heb namelijk het probleem dat m'n vagina soms heel warm wordt ofzo me hele string is dan gewoon doorweekt ofzo. dus echt alsof het zweet daar, ik heb ook geen idee waardoor het komt, maar het lijkt mij dat het toch niet normaal is. Weet iemand waardoor dit komt en wat ik er tegen kan doen?alvast bedankt!
Ed
Ed - Hotel de Blanke Sabel
Tja, zo ging ik afgelopen weekeinde naar Hotel de Blanke Sabel! Een weekendje aan de kust. Ik pakte m’n spullen bijeen en besloot er spontaan ook wat luiers bij te doen: Tena supers, Tena Maxis en Tena Plus. En een luierweekendje werd het wel. Vooral aan het strand gewandeld met de hond. En voor het eerste van het begin van het weekend tot het einde volledig geluierd. Eerst deed ik de Plus om, zodat die niet te hard zou opvallen onder mijn kleding. Maar ach… Ik ben niet in Duitsland, en kom wellicht niemand tegen die ik ken en wat kan het me eigenlijk schelen? Dus schakelde ik de dag na aankomst al om naar een Maxi. Met een losse shirt aan valt het best allemaal wel mee!
Kerst Boomsma
Kerst Boomsma - erotisch Kerstfeest
Gaat u dit jaar zelf een erotisch Kerstfeest organiseren? Even niet naar een GLIJHUIS OF PARENSAUNA?? En wil u hiervoor een zeer stoute Kerstman inhuren? Onze Kerstmandraagt een zeer luxe PENISKOKER. Speciaal voor bedrijven, winkelcentra en personeelverenigingen kunt u de "echte" Kerstman met zijn ”kersthulpjes” op bezoek laten komen. U boekt vrij simpel en snel via www.usedslipjes.com
Camee van Houten
Camee van Houten - bloesje van echt kamelenhaar
Gerdien zit na een lange vermoeiende dag rustig in een café een boekje te lezen, wanneer ze ziet dat 2 jongens voor haar niets anders doen dan naar haar bovenlijf kijken. Ze wil het subtiel aanpakken en zegt: "Ja jongens, dit bloesje is van echt kamelenhaar!" Waarop Andrew zegt:"Ja, dat zien we: de bulten staan er nog in!"
Aapje
Aapje - Ik heb je wat zitten plagen
Ik heb je wat zitten plagen, je bent boos en praat niet meer tegen me. Je weet dat ik daar niet tegen kan. Je zit demonstratief met je rug naar me toe en als ik mijn hand op je schouder leg schud je die weg. Ik heb het echt verbruid vanavond. Je gaat zonder iets te zeggen naar bed en ligt met je rug naar me toe. Je zegt dat ik het maar uit moet zoeken en niks hoef te verwachten. Ik ga tegen je aanliggen en je mokt wat, iets dat ik niet kan verstaan. Als we later (na het batsen) naast elkaar liggen vraag ik of je nog boos ben. Je zegt van wel en dat ik het nog maar een keer goed moet maken…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook