This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mona Speelstok
Mona Speelstok - 1 Item
Tja, ook ik heb meegedaan aan de 50 tinten rage.. Nou vond ik de boeken niet heel bijzonder. behalve dat het sexueel gezien het wel een nieuwsgierigheid in mij los heeft gemaakt. Het is alweer een heel tijd terug dat ik ze gelezen heb en het lijkt me supergeil om onder handen genomen te worden maar ook om te domineren! Niet extreem maar wel grensverleggend! Spanking. speeltjes. ruw met elkaar omgaan. roleplay… Ik zou dit graag verder willen ontdekken en hoop van je te lezen als je jezelf daarin herkent! Zoals je ziet ben ik verder een gewone normale meid. maar zou graag de kinky kant willen ontdekken :). Kom lekker klaar in mijn : glijhol, joni, kano, kedietje, kees, koffieboon, kut, en mijn liefdesgrotje…………..
Mona Speelstok
mijn gedrgen slipje is te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - Het woord 'onderbroek' is echt vloeken in de kerk
Het woord 'onderbroek' is echt vloeken in de kerk voor de lingeriebranche. Ik moet zeggen dat ik zelf bij dit woord ook altijd visoenen krijg van grote, witte stukken stof zonder elastiek Ik ben op het ogenblik meer van de hipsters en boxers. Zitten erg fijn en helemaal met de hipsters zie je de lijnen minder door je broek.
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - alle stewardessen van TAP AIR geen slipje aan hebben
Het viel me vandaag in het vliegtuig wederom op dat alle stewardessen van TAP AIR geen slipje aan hebben. Dit alles heeft te maken met het verdrag van Malawi. Dit omdat vrouwen in Malawi van hun geloof geen ondergoed mogen dragen. Er was toen een piloot die zich bekommerde over het vrouw zijn in een vliegtuig. Ze richtte een club op voor vrouwen zonder ondergoed in een vliegtuig. Op een gegeven moment kreeg de luchtvaart hier lucht van en besloot het kledingpakket van stewardessen aan te passen. Zodoende dat er heden ten dage alleen nog ondergoed gedragen mag worden door lelijke vrouwen wiens kont eruit ziet als een poffertjespan, zoals die van jouw vrouw!
Ayse Güngör Rukiyye
Ayse Güngör Rukiyye - waarom mijn FOEF zo zuur rook
Laatst vroeg een klant me waarom mijn FOEF zo zuur rook en zout smaakte…… tja, mijn vagina moet toch ergens het vuil kwijt! Dit had ik overigens ook al eerder kunnen verwachten omdat ik mijn schaamstreek niet al te vaak was. Maar ik was dus voortaan mijn YONI (alleen met water en zeep, en niet meer met Jif) en ik zorg er nu dus ook voor dat als ik uit de douche kom eerst nog even mijn kutje lekker laat luchten voordat het weer bedekt wordt met een geil synthetische stringetje. Nu wordt met de benen wijd weer een heus feestje!
Dick Tevreden
Dick Tevreden - Ook op de blootfoto met de Kerstman??
Ook op de blootfoto met de Kerstman?? boeken voor een optreden?? Welke amateurprostituée vindt het niet geweldig om op de blootfoto te gaan met de Kerstman???? Er wordt een fotostand op uw locatie geplaatst, dat geheel aangekleed wordt in Kerstsfeer. U boekt deze actie voor 4 x 30 minuten binnen 4 uur. De amateurprotituée’s en hun klanten kunnen steeds een half uur lang met de Kerstman op de foto. Tijdens het volgende half uur worden alle foto’s uitgeprint. Iedereen krijgt dus op dezelfde dag hun blootfoto’s mee naar huis!
Lois Vreugdevuur
Lois Vreugdevuur - de belangrijkste vragen en antwoorden!
1. Welke vreemde voorwerpen heb jij wel eens in je kutje of poepert gepropt? Prikkeldraad 2. Vond je dit spannend en gaf het ook echt een bevredigend gevoel? Nee het prikte 3. Deed je dit voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Voor joetoep voor de famili dachten Ria en de kits dat is le uk maar was niet zo 4. Hoe oud was je toen? 46 5. Doe je het nu nog? Stiekem!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook