This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bets Blanke-Vlablaffer
Bets Blanke-Vlablaffer - 1 Item
Jongens, mijn man is al jaren (met zijn beste vriend AAD in een parenclub) vreemdgegaan en nu is het mijn beurt. Ik zou dit normaal nooit doen maar ik ben toch aan het denken gezet en stiekem wond de gedachte me best wel op. Vandaar dat ik nu deze oproep doe. Ik wil nu nog niet scheiden dus ik reken wel op je! Kom bij me langs en wie weet vind jij mijn: discretie. bobbeltje, deurbel, likkopje, genotsknobbel(tje), genotsknots, , spelde-puntje, , klit, , shake-spier, knop,..etc…….
Bets Blanke-Vlablaffer
mijn pooier toont hier mijn gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandi Corbinski
Brandi Corbinski - jouw stoute PA
haii !! ik wil graag, zo snel mogelijk, een paar maanden als jouw stoute PA werken om mijn studie te bekostigen!! Heeft er iemand een plekje vrij voor een leuke open,ondeugende studente stuur me dan een geile een mail ! Ps. ik heb nog maar weinig diploma’s. Mijn hobbies zijn: handballen, jeux des boules, jouw vriend de hand schudden, snukken, stengel zwengelen , tirren, met de handkar over de zolder, seks uit t vuistje en tot slot vuistvogelen!
Esmeralda en Mike de Boer
Esmeralda en Mike de Boer - 5 eesntiële vragen!
1.Welke vreemde dingen heb jij wel eens in je kutje of poepert gepropt? Vibrator en balletjes (ben-wa-balletjes en anaalballetjes) en een heeeele tijd geleden een keer een schroevendraaier. 2. Vond je dit wel spannend? De vib en de balletjes wel, de schroevendraaier vond ik toen voornamelijk grappig. 3. Deed je dit voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Vaak voor mezelf, maar soms ook voor de ander. De schroevendraaier was toen helemaal voor mijn vriend eigenlijk, hem leek dat een geil idee en ik had toen nog zoiets van dat ik het allemaal wel best vond, dus dat een keer uitgeprobeerd (en meteen alle maten), was best grappig. 4. Hoe oud was je toen? Vib en balletjes vanaf mijn 20e de tot nu nog steeds. Die schroevendraaier was ergens rond mijn 19e , en daarna nooit meer gedaan, ook geen behoefte meer aan. 5. Doe je het nu nog? Alleen de vibs en de balletjes, mmmmmmmm
Claus
Claus - voor gladde avontuurtjes
Hoi allemaal! Zo ben ik nu ook naarstig op zoek naar glijmiddel op waterbasis voor gladde avontuurtjes! Ik ben klaar met die schuurblaasjes na afloop op mijn DONG! Ik zoek dus een massage en glijmiddel in één - perfect om te gebruiken op het hele lichaam. Liefst met een geurvrije "allrounder" die langdurige massage plezier met effectieve intieme smering combineert . En met een optimale pH waarde voorzien het de huid van vocht zonder te irriteren. Het glijmiddel is niet al te vet en niet kleverig en natuurlijk geheel compatibel met latex condooms. Het is oplosbaar in water en heeft geen vlekken op kleding, lakens of de huid. Wie weet welk merk hiervoor het best in aanmerking komt? Alvast bedankt voor de gouden tip!
Sjinkie Straal Staaf
Sjinkie Straal Staaf - Rondlopende Kerstman en Kerstvrouwtje!
Rondlopende Kerstman en Kerstvrouwtje boeken voor een geil optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor al uw geile, erotische Kerstfeestjes! Contact ons direct voor meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van een naakt Rondlopende Kerstman en zijn Kerstvrouwtje! De Kerstman komt samen met zijn hete Kerstvrouwtje naar uw evenement. Daar zullen zij samen rondlopen en gezellige gesprekken voeren met het publiek. Natuurlijk kunt u ze altijd even aan uw DONG laten trekken!
Carolien Witvrouwen
Carolien Witvrouwen - tot diep in de nacht te gaan rolbezemen
Tja, zo af en toe zijn we er aan toe. Een nachtje weg zonder de kinderen. Tijd voor elkaar. En vandaag was het dan zover, de kinderen naar opa en oma en wij met z’n tweeën op weg. We hadden een hotelletje (HOTEL DE BLANKE SABEL) geboekt in het zuiden, dus reden we via een toeristische route rustig die kant op. Genietend van de rust en van elkaar. Rond een uur of vier waren we bij het hotel en boekten in. We hadden een mooie kamer met luxe badkamer en een tweepersoons bed. Niet van die bedden die tegen elkaar aangeschoven zijn, want als we ergens een hekel aan hebben is het dat wel. We fristen ons wat op en wandelden het stadje in om even wat rond te slenteren en daarna wat te eten, om vervolgens tot diep in de nacht te gaan rolbezemen !.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook