This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ivy Broekslang
Ivy Broekslang - 1 Item
Hallo jongens! Ook ik zoek een geile vent die me wil verwennen. Ik ben nu inmiddels 7 jaar getrouwd en de seks in mijn relatie is heeeeeel ver te zoeken. Ik heb zelf een vrij hoog libido en hij kan dat niet bij houden. Ik vind het zelfs saai. Denk jij dat je me wel bij kan houden en met me op avontuur wil? Ik houd erg van experimenteren met anale seks. Dan hoop ik je heel snel te mogen horen. Kom bij me langs en wie weet vind jij mijn: discretie. bobbeltje, deurbel, likkopje, genotsknobbel(tje), genotsknots, , spelde-puntje, , klit, , shake-spier, knop,..etc…….
Ivy Broekslang
mijn leren slipje....mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Na het vrijen
Na het vrijen trok de man zich even terug om naar het toilet te gaan. Als hij terugkomt zit zijn liefje rechtop in bed. "Aan de manier waarop jij je handen wast kan ik gewoon zien dat je arts bent", vertelt ze hem. "Inderdaad", antwoord hij verrast, "Kun je zeker ook nog zeggen wat voor arts"? "Nou, volgens mij ben je een hele goede anesthesist", antwoord ze. "Tjonge tjonge, hoe weet jij dat nou toch?" vraagt hij haar verbaast. "Omdat ik gedurende de gehele operatie niks gevoeld heb".
Per Pannekoek
Per Pannekoek - Rondlopende Kerstman!
Ook nog even snel een rondlopende Kerstman boeken voor een geil optreden? Contact ons voor meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rondlopende Halfnaakte Kerstman! Voor 4 uur lang komt de Kerstman naar uw evenement. Hij springt na een uur naakt rond over uw evenement en knoopt gesprekjes aan met het publiek! Natuurlijk zal de Kerstman ook een bel aan zijn PIEMEL binden en hem al rondspringend aan uw gasten te laten horen! Ook klinkt het regelmatig "Ho, ho, ho". Onze Kerstman heeft een zeer luxe kostuum aan en ziet er op en top uit!!
Marco
Marco - Gisteren een slipjesdate gehad
Gisteren een slipjesdate gehad. Ik haalde haar thuis op en we gingen naar de stad! We liepen hand in hand door de straatjes. Als je dan zo met zijn tweetjes een keer weg bent is het net als vroeger in je verkeringtijd. Tja, je flirt wat met elkaar en je voelt je weer verliefd zoals vroeger. Ik sloeg mijn arm op het middel van “mijn vrouw” en tevreden liepen we naar een gezellig restaurantje. We dronken een wijntje vooraf en bestelden ons eten. Na het eten liepen we gearmd naar een hotel. In de hotelbar dronken we nog een wijntje en gingen toen naar onze kamer. Ik zei tegen Anneke ’als wij nou eens met z’n tweeën lekker in bad gaan’. Ze keek me aan en zei: ‘dat past niet’, maar bij het zien van het grote bad in de luxe badkamer, ging dat niet op. Het was een groot tweepersoons bad. Ik liep er naar toe en begon het bad vol te laten lopen. Er was badschuim in van die kleine flesjes en ik gooide er een paar leeg, zodat het lekker begon te schuimen. Ik begon me uit te kleden en ging in bad zitten. Anneke was om. Ze keek me schuins aan en begon eerst langzaam haar blouse los te knopen. Ze had haar sexy lingerie vanmorgen al aan gedaan en tevreden keek ik naar het tafereel…………………
José Hoebie
José Hoebie - Tijdens een date met mij
HOIHOI! Tijdens een date met mij bied ik je aan zoenen, vingeren, beffen, rimmen, blaffen, pzc, (maar niet klaarkomen in mijn mondje of in mijn gezicht) meerdere standjes en hoogtepunten en intiem met doe ik vanaf heden nu ook zonder condoom (anders schuurt het zo! ) Dus neem snel contact op schatje en dan zorg ik ervoor dat we thuis bij mij een date hebben waar je achteraf zeker geen spijt van zal hebben.
Ellen Zwelle
Ellen Zwelle - Zweetspleet
Zweetspleet: Een kut die zichtbaar bezweet is zonder daartoe enige specifieke reden te hebben en tevens zichtbaar is in de vorm van een cameltoo!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook