This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Piroska Calippo
Piroska Calippo - 1 Item
Hoi hoi ~~ Ben je misschien ook naarstig op zoek naar een lekkere stoute meid zonder verplichtingen? Ik ben een lekkere SNOL en ben dol op sex!! Ik hou niet van gezeur of geclaim. Wel hou ik van puur genieten en vrijblijvende straatsex. Mijn enige vereiste is dat je schoon en eerlijk bent. en natuurlijk heel erg geil! Verder geef ik niets om afstand. leeftijd. huwelijkse staat etc Laat maar weten als je dat wel wat vind! Kom bij me langs en wie weet vind jij mijn: discretie. bobbeltje, deurbel, likkopje, genotsknobbel(tje), genotsknots, , spelde-puntje, , klit, , shake-spier, knop,..etc…….
Piroska Calippo
voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rupert Reethaar
Rupert Reethaar - 2 beregeile Kerstvrouwtjes
2 beregeile Kerstvrouwtjes trekken op jouw feestje aan alles wat ‘los en vast’ zit ! boeken voor een optreden? Contacteer ons over de mogelijkheden van het boeken van deze 2 beregeile Kerstvrouwtjes! Onze Kerstvrouwtjes komen naar uw “Kerstevenement” met hun overheerlijke strakke kerstkransjes. Deze charmante kerst dames vallen zeker in de smaak bij uw publiek. Kerstvrouwtjes die erop los trekken zijn volgens mij ook uitermate geschikt voor winkelcentra, kerstmarkten en kerst evenementen met heel veel bezoekers!
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - zweetfoef
zweetfoef: Tja, volgens mij een veel voorkomende kwaal bij sportsters. Naast okselhaar is die BAH factor 44!
Manfred
Manfred - Gisteren heb ik me door een amateurprostituee in haar bad laten wassen
Gisteren heb ik me door een amateurprostituee in haar bad laten wassen! Ze begon met haar zachte handen nu mijn lichaam te wassen en wist de goede plekjes goed te behandelen. Haar handen gleden liefdevol over mijn lichaam en ik genoot van haar aanraking. Ik pakte haar hand, ging staan en nam haar mee uit bad richting het bed. Ik legde haar neer en ging op mijn knieën naast haar zitten. Begon eerst haar tepels te kussen en beet er zachtjes in, ging toen langzaam naar beneden over haar lichaam dat nog nat was van het bad water en likte haar over haar buik. Ik pakte met mijn hand haar borst en met mijn mond ging ik langzaam richting haar kruis. Haar kort geschoren haartjes prikten mijn lippen en ik zocht met mijn tong haar klitje. Ze spreidde haar benen om mij de ruimte te geven. Ze was zo heerlijk nat daar beneden en proefde haar opwinding. Intussen had ze mijn TAMPERT gevonden en begon die te strelen. Ze stroopte mijn voorhuid langzaam terug en met het vocht uit mijn piemel masseerde ze mijn eikel. Dit was zo intens genieten!!
Erikono Ishinio
Erikono Ishinio - steek je duim maar gauw in mijn kont
Een boer is met zijn knecht palen om een weiland aan het zetten. Als de boer bij de tiende paal uithaalt met zijn grote voorhamer, vergeet de knecht zijn duim weg te halen. De duim wordt bijna geheel plat geslagen en de knecht bloed als een bezetene. "Baas, ik bloed dood zo, ik ren snel naar de boerderij voor wat verband", roept de knecht uit. "Dat haal je nooit jongen", spreekt de boer bezorgd, "loop daar achter naar die koeien en steek je duim bij zo'n beest in zijn hol. Dat stelpt het bloeden ook". Op weg naar de koeien komt de knecht de boerendochter tegen. "Wat is er aan de hand"? Vraagt ze de bloedende knecht. De knecht legt haar snel uit wat er gebeurd is, en ook het plan van de boer. "Maar dat haal je nooit man", zegt ze, "steek je duim maar gauw in mijn kont". De boerendochter laat haar broekje zakken en bukt zich met haar rokken omhoog voorover. "He...dat is mijn kont niet hoor", roept ze verschrikt uit. "Ja en mijn duim ook niet, ik bloed nog liever dood!"
Notermans
Notermans - de beste Professionele Belgische stripper
Hallokes! Ik ben zo/n beetje de beste Professionele Belgische stripper met vele jaren ervaring en enkele unieke acts!! Wil jij je feestje, club of evenement net iets je meer geven? Dan ben je hier aan het juiste adres!! * Striptease * GoGo Striptease * Felicitatie Striptease * Vrijgezellen feestjes * Pensioen, jubileum, ... * Op maat, naar jou wensen * Top Gun Act * Politie Act * Oude man Act * Gentlemen Act * Rocky Act * Soldier Act * Dominator Act Sinterklaas, Kerstman... extra’s op verzoek zoals: anaal ridderen, anaal generaal spelen, en darmcoureren! Heeft u nu nog vragen, of wilt u mij gelijk boeken, aarzel niet om mij te contacteren. GEEN SMS AUB!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook