This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Prativinda Wiebel-Wiedel
Prativinda Wiebel-Wiedel - 4 Items
Hi geile jongens en mannen. ik ben weer vrijgezel en dat terwijl ik het heerlijk vind om iedere dag uren gelikt en hard geneukt te worden! Ik ben ook voor veel stoute dingen in! Kom je met me spelen? Kom bij me langs en wie weet vind jij mijn: discretie. bobbeltje, deurbel, likkopje, genotsknobbel(tje), genotsknots, , spelde-puntje, , klit, , shake-spier, knop,..etc.
Prativinda Wiebel-Wiedel
doe mijn slipje maar uit....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Prativinda Wiebel-Wiedel
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Prativinda Wiebel-Wiedel
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Prativinda Wiebel-Wiedel
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Christelle Hannecart
Christelle Hannecart - Ook als christen kun jij je aangetrokken voelen tot erotische verhalen
Ook als christen kun jij je aangetrokken voelen tot erotische verhalen. Ze kunnen een opwindend element toevoegen aan het seksleven van jou en je man/vrouw. Echter gaan veel erotische verhalen over fantasien waar wij als goed Christenen niet achter kunnen staan. Hier werd het idee geboren om een site te creren met christelijke erotische verhalen: verhalen die voldoen aan bepaalde richtlijnen waardoor ze geschikt zijn voor christelijke mannen en vrouwen. De richtlijnen waaraan de verhalen voldoen zijn te vinden op de site. Een van de belangrijkste richtlijnen is, dat lezers de verhalen gebruiken als onderdeel van een goed seksleven, niet als aanvulling op een onbevredigend seksleven. We raden stellen dan ook aan om de verhalen samen te lezen en hier open over te zijn naar elkaar. Een idee is om de link van een verhaal wat jij mooi vindt naar je man/vrouw te sturen met de uitnodiging dit verhaal te lezen. Veel plezier toegewenst!
Biafra
Biafra - krijgt 1000 Euro als je samen met hem een week gaat afkicken
Een vrouw loopt met haar man op de wallen en vraagt aan een uitgemergelde heroinehoer: "Je krijgt 1000 Euro als je samen met hem een week gaat afkicken." De hoer vraagt: "Waaraan is U man verslaafd?" Vrouw:"...aan sex!"
Ed
Ed - Just me and my dog
Tja, zo ging ik afgelopen weekeinde naar Hotel de Blanke Sabel! Een weekendje aan de kust. Ik pakte mn spullen bijeen en besloot er spontaan ook wat luiers bij te doen! En een luierweekendje werd het wel! Naar het toilet gaan was dus een grote neen voor me dit weekend. En die gedachte deed me op de een of andere manier wel veilig voelen. Gewoon ontspannen, volledig. Maar een mens moet af en toe ook naar het groot toilet. Maar zelfs dat kon me niet deren. Niemand was er, ik kende niemand en trok het me allemaal niet aan. Just me and my dog. Ik had op het strand net geluncht in n van die beachbars. Ik at op het terras. Vlak na de lunch voelde ik een aandrang ter hoogte van mn vochtige luier. Ik dacht eerst oei, wat nu. Ik besloot recht te staan en te doen alsof ik naar het strand uitkeek. Intussen liet ik alles los en zo voelde ik direct een warme brij rond mn billen vullen. Het laatste beetje hielp ik met een stevige pers. Voldaan leek niets leukers me dan rustig te gaan zitten, wetende dat alleen ik weet wat er aan de hand was, niet de andere gasten op het terras. Toen ik ging zitten voelde ik het warme over mn poep spreiden. Maar toegegeven? Het voelde heerlijk. Lichtjes rook ik een vleugje en het is net als scheten: je duld er meesteal geen n behalve die van jezelf, natuurlijk!
Hans Klok
Hans Klok - een slipje opgehaald
Gisteren heb ik een slipje opgehaald en hierbij een kort verslag voor de liefhebbers! Ik ging dus eerst naakt naast haar op haar bed liggen op mijn zij en trok haar tegen mij aan. Toen begon ze met haar zoekende lippen mij te onderzoeken. Ze beet in mijn tepels en ging toen naar beneden en nam mijn lid in haar zuigende mond. Dit was zo lekker, maar ik moest haar laten stoppen, anders kon ik het niet langer houden en ik wilde nog niet. Ik wilde nog genieten van dit moment met haar. Ze kwam op mij liggen en we kusten hartstochtelijk. Toen ging ze wijdbeens op mijn borst zitten en ik pakte haar bij haar billen, zodat ik haar naar boven kon trekken. Ze ging op haar knien zitten en ik schoof wat onderuit, zodat ik met mijn mond bij haar YONI kon komen. Zo likte ik haar klitje en met mijn handen pakte ik haar borsten beet en kneedde die. Het was zo lekker om haar te proeven, te voelen en te horen kreunen van genot. Toen schoof ze plotseling naar beneden, ging zo op mij liggen zodanig dat mijn DONG langzaam bij haar naar binnen schoof!! Ze nam de regie over, bewoog haar onderlichaam op en neer en samen gingen we naar een hoogte punt, samen kwamen we kreunend van genot klaar. Vermoeid en slap lag ze op mij. Ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar. Het was heerlijk om zo samen van elkaar te genieten en dankbaar kuste ik haar en gaf haar 100,-!
Hester
Hester - Mijn manliefs masturbeergeheim
Mijn manliefs masturbeergeheim: eerst "klussen" dan douchen1! Hier nog iets wat mijn manlief regelmatig doet en graag met jullie wil delen! Als je alleen thuis bent pak je gewoon 2 viltjes, gaat naar de werkbank, doe je genotsknots tussen de viltjes en draai de bank zo strak aan als je zelf wil. en nu lekker batsen, je komt gegarandeerd super klaar. Vervolgens ga je dan met je vieze onderbroek, sokken en een t-shirt douchen!! of zelfs meer, dit is ook voor mij onwijs geil!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook