This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phylicia Bello
Phylicia Bello - 4 Items
Deze gebonden vrouw zoekt potente man! HOI! Ik wil gewoon een man treffen die mij wil met alles wat ik in mij heb. Die mijn lijf lekker vind. Die sex lekker vind. Die het heerlijk vind elkaar te prikkelen en te laten verlangen naar meer. Een man met zoveel potentie in zich dat ie geen woord nodig heeft om te willen neuken. Ik heb meer dan genoeg geile dingen te bieden. Ik hou van lekker neuken! maar ook gewoon lekker strelen, masseren en de tijd ervoor nemen. Een stapje verder? Geen probleem, ik heb met lang niet alles ervaring maar ik weet dat genoeg dingen mij weten te boeien…………………
Phylicia Bello
mijn PREUT....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Phylicia Bello
chica bonita
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Phylicia Bello
Lai
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Phylicia Bello
dag alllemal
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Willemien Ratelband
Willemien Ratelband - VRAAGJE
Met sex verbrand je net zoveel calorieën als met 5 km hardlopen, maar wie rent er nu 5 km in 1 minuut????
Rob Flesh
Rob Flesh - Mijn masturbeergeheim
Mijn masturbeergeheim: tja, het blijft voor mij erg opwindend om voordat je jezelf gaat aftrekken, om eerst de lingerie van bijvoorbeeld je moeder, of je oma aan te doen. Slipjes met kant, strings, panties en bh's zullen je enorm opwinden. Leg alles wel weer netjes terug als je klaar bent. Doe de wc ril omhoog en zet daar ’n wc borstel in. doe wat lekker glijmiddel of slijm (of poep!) op,en ga op de wc zitten. zodat die wc borstel, handvat diep in je anus glijd. en ga omhoog en omlaag,laat hem lekker heen en weer glijden,en doe wat slijm op je TAMP en onaneren maar, heel snel, het is behoorlijk lekker, als je klaarkomt ga je gewoon verder totdat je twee keer klaarkomt, het maakt wel 'n zooitje. dus maak het vloer daarna goed schoon en de wc borstel. je komt best snel klaar,maar this behoorlijk lekker!
Ed
Ed - de zetpil (12 cm)
Op zich kan ik, als ik alleen thuis ben, nog het meest genieten van de zetpil en enema ervaring. Laat me beginnen met de zetpil. Eerst dien ik me de zetpil (12 cm) toe. Dat gaat meestal vrij vlot en pijnloos. Dan sluit ik bijvoorbeeld een degelijke Tena slip maxi rond m’n middel. In tegenstelling tot een slikpil duurt het hier geen 6 tot 12 uur eer dat het laxeermiddel begint te werken. Na zo’n 10 à 15 minuten voel je het al werken. En dan vind ik het soms een sport om zolang als mogelijk alles op te houden, tegen de werking van de zetpil in zeg maar. Je voelt de darmen stilletjes aan en in vlagen aandrangen om naar het toilet te gaan. Net zoals je normaal dringend moet kakken komt het aandrangsgevoel op en gaat het weer weg. En elke keer dat het opkomt, komt het wat harder op. Ik schrijf: Heerlijk!
Amber
Amber - Hoe is jouw vrouw in bed?
Twee goede vrienden onder elkaar: "Hoe is jouw vrouw in bed?" "Nou, sommigen zeggen 'heel goed' en anderen 'gaat wel'".
Beau ter Ham
Beau ter Ham - dieet, sporten en Photoshop
Mijn vrouw: 'Ik ben zes kilo kwijt in twee minuten! IK: Zeker met behulp van een dieet, sporten en Photoshop!'
Joanda Rivers
Joanda Rivers - kort verhaaltje
Janette ligt the kronkelen onder zijn aanraking. Als hij al zoenend onder aan haar buik is gekomen trekt Roy in eens zijn hand uit haar en neemt haar schaamlippen in zijn mond. Met zijn tong begint hij haar wild te likken. Afwisselend steek hij een paar vingers in haar, masseer haar schaamlippen of masseert haar billen. Marit was nog nooit zo opgewonden. “kom in me een maak me gek” hijgt ze. Roy Revet doet dat maar al te graag. Diep in haar stotend komen Janette en Roy beide klaar…………………….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook