This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phyrine Yoghurtpomp
Phyrine Yoghurtpomp - 1 Item
Dag hoor! Welke man vindt het lekker om alleen door mij te worden afgetrokken? Dag, ik ben een extreme vrouw van Nederlandse bodem. Het is vanwege mijn gewicht moeilijk om echt wilde sex te hebben en dat vind ik ook gewoon niet zo lekker meer daardoor. Maar ik hou wel van het gevoel van een grote stijve TAMPERT in mijn handen te hebben. Nou weet ik dat er heus wel mannen zijn die op EXTREME vrouwen vallen en dat er ook zat zijn die zichzelf graag laten aftrekken tot ze klaarkomen. 1 plus 1 is 2 dus ik hoop een man te vinden hier die allebei leuk vindt. Ik toon mezelf alleen aan mannen met gemeende interesse en reageren alleen via deze oproep !
Phyrine Yoghurtpomp
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaroslava Sjveldova.
Jaroslava Sjveldova. - wijze woorden
Je bent pas oud als je nek vaker stijf is dan je lul!
Athena Kundberg
Athena Kundberg - BEF staat voor Bellen, E-mailen of Faxen
Een vrouw neemt na een heerlijke avond afscheid van vrienden. Na alle "doeis" en "tot ziens" en kussen over en weer, hoort zij ineens één van haar mannelijke vrienden tegen haar zeggen: "Ik ga je beffen!" Totaal van haar stuk gebracht (hij is immers al heel lang gelukkig getrouwd met haar vriendin) staat zij sprakeloos. "Pardon?" is het enige wat zij op dat moment kan uitbrengen. "Ja, ik ga je beffen, daar hou jij toch zo van?" De stilte is enorm, op haar wangen kun je inmiddels een eitje bakken. En dan wordt zij uit haar lijden verlost: "Lieverd, het werkwoord BEF staat voor Bellen, E-mailen of Faxen, ik weet niet wat jij in gedachten had?"
Ed
Ed - afgelopen weekeinde naar Hotel de Blanke Sabel
Tja, zo ging ik afgelopen weekeinde naar Hotel de Blanke Sabel! Een weekendje aan de kust. Ik pakte m’n spullen bijeen en besloot er spontaan ook wat luiers bij te doen! En een luierweekendje werd het wel! Ik besloot mijn wandeling verder te zetten met een toch wel gebruikte luier. Naarmate ik stapte voelde ik hier en daar wat bewegen en naarmate ik er mijn lunchcola’s in loosde voelde ik de brei ook zachter worden. Aangenaam wrijf ik nu en dan met mijn hand over mijn zitvlak. Zacht aanduwend, harder aanduwend. Stilaan werd het tijd om terug richting hotel te keren. Waar ik eigenlijk niet kon wachten om de mix in de spiegel te bekijken. Benieuwd of de typische kleur ook doorheen de luier te zien ging kunnen zijn. Alles bleef goed droog. En ja, subtiel kon ik zien dat het niet alleen om urine ging. Uit die luier, onder de douche… Mezelf wat bepoederd en hop, weer een maxi om. En zo ging het afgelopen weekend maar door. Ik slaap immers zoveel beter in met een luier, licht bevochtigd om me heen. Best leuk en doe ik beslist wel opnieuw bij een gelegenheidsweekendje!!
Yolante
Yolante - streel zacht over mijn YONI
Dag allemaal, de laatste tijd verlang ik er plots hevig naar om genomen te worden en de donkere, mooi geaderde TAMPERT van mijn pooier zeer diep in mij te voelen. Voordat hij ’s morgens thuis komt stop ik vaak mijn hand tussen mijn benen en streel zacht over mijn YONI. Dan hoor het tuinhek open- en dichtgaan. Ik hoor hem nog even bezig in de keuken, dan hoor ik hem naar boven komen. Ik trek vlug mijn slipje uit. Ik ben zo geil als wat. Zonder het licht aan te steken kleedt hij zich uit en schuift stilletjes naakt naast mij in bed, naakt zoals steeds. Maar hij kan dan vaak niet meer “performen”. Heeft iemand tips???
Dick Tevreden
Dick Tevreden - masturberen
Ik heb hier nog een tip voor een ieder die het masturberen, net als ik, niet kan laten! Ga eerst op het bed van iemand anders liggen met de dekens over je heen. vouw dan eerst de ene helft onder je lichaam en dan de andere helft, zodat je erg strak in de dekens gerold bent, ik denk dat je het idee wel kent.... een soort van mummie-cocon achtig idee, erg strak in de dekens gerold probeer nu je arm ertussen te stoppen, je zal merken dat het nog strakker komt te zitten ga je dan aftrekken onder die strakke dekens (of eventueel icm een aftrektip van hierboven zoals 2 vingers of 2 handen) kom klaar onder de dekens, en maak ook alles schoon onder de dekens... plaag jezelf door niet te kijken wat je resultaat is!!
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - acht keer per week masturberen
DAG! Ik las dat mannen gemiddeld maar acht keer per week masturberen. Hoe vaak doen jullie dit en kijken jullie daar, net als mijn man, ook elke keer porno bij? Hoor het graag!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook