This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pieja Brandslang
Pieja Brandslang - 1 Item
Hey hey ik ben een vrijgezelle meid die er ook wel pap van lust. Ik heb geen relatie en ook eigenlijk niet echt gehad. Ik wordt namelijk niet als aantrekkelijk beschouwd. Ik ben wat meet gezet dan de gemiddelde ZEEKOE. En dat schijnt men niet mooi te vinden. Houd jij wel van een maatje meer? CONTACTEER ME DAN VIA MIJN GEDRAGEN SLIPJES……MMMM (alleen buysexuals !)
Pieja Brandslang
lekker gedragen slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Janneke Zuigers
Janneke Zuigers - zuignap
Hey zuignap! zo zei een klant laatst tegen mij. "Het voorspel bij sex is flauwekul, ik toeter toch ook niet een kwartier voor de garage voordat ik naar binnen rij!". Tja, wat moet je daar nou op zeggen?
Ed
Ed - Hey bocco
Hey bocco ! Zowel bij de enema als bij de zetpil is het onmogelijk om te winnen van mijn speciale laxeermiddel (combi van een broodje osseworst met een Frangelico!). In je broek kakken of in je luier poepen zal je doen, gegarandeerd. Met een volgescheten luier geniet ik dan regelmatig om wat naar TV te kijken en als ik het echt babyvuil wil maken durf ik me ook nog wel eens op een fietszadel te zetten. Dan voel je alles goed vullen doorheen de luier. Wat ik best wel een zalig gevoel vind!!!
Camiel Martinus Petrus Stephanus
Camiel Martinus Petrus Stephanus - Mijn buren
Mijn buren luisteren elke avond naar hele goeie muziek. Of ze het nu willen horen of niet.
Choi
Choi - masturbeerbericht
Hoikes! Heb jij je masturbeerbericht al geplaatst? Het grootste prikbord van Nederland en Vlaanderen! Ranzendsnel en Gratis jouw masturbeerbericht plaatsen op usedslipjes.com . Of lekker rondspeuren tussen de honderden masturbeerberichtjes? Vind jouw masturbeerafspraakje regionaal of lekker ver weg, alles kan en alles mag. De keuze is aan u!
Marie Gauton
Marie Gauton - Twee schaamlippen
Twee schaamlippen zijn met elkaar in gesprek: Zegt de eerste: "Ik zal vandaag weer worst moeten eten." Waarop de tweede antwoordt:: "Niets ervan, het is vrijdag, 't zal wel tong zijn."
Jeffrey
Jeffrey - cono puta madre
Hallo cono puta madre! Ik heb hier nog een tip voor een ieder die het masturberen, net als ik, niet kan laten! Mijn voorkeur gaat dan uit naar een verstelbare leren band achter de balzak (goed strak spannen) en een goed passende (d.w.z. precies pas als de TAMP slap is) metalen ring voor de zak. Het geheel wel omdoen als de TAMP nog lekker slap is, anders werkt het niet. Het is heel makkelijk je orgasme lang uit te stellen, maar als het zover is: alsof je uit elkaar klapt, heerlijk....! En bij penetratie: je POOIER weet niet wat er bij hem naar binnen schuift: enorm hard en je TAMPERT lijkt daardoor ook veel langer. Succes, en veel plezier met deze site!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook