This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Prashant Vleessabel
Prashant Vleessabel - 1 Item
Hoi mannen, Via deze weg probeer ik een leuke en geile man te vinden. Ik probeer het ook wel eens in de kroeg maar dan ben ik vaak te verlegen en twijfel ik over mijn uiterlijk, stom he! Ik ben opzoek naar een leuke man die mijn lekker kan verwennen hihi. Uiterlijk maakt mij niet zoveel uit omdat ik vind dat iedereen een kans verdient in bed hihi..als jij het aan druft hoop ik je snel te zien. Meld je snel en gratis aan op de website en zoek me even snel op. Je krijgt je eerste credits gratis dus waarom zou je het niet proberen? Dan kunnen we in ieder geval even babbelen. Ik hoop dat ik je snel zie lieverd! Kus! (alleen buysexuals !)
Prashant Vleessabel
mmmmmmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - laxeermiddel
Hey bocco ! Wist jij ook dat de enema laxeermiddel van Dulcolax het beste resultaat biedt??? . Hier spuit je een vloeistof in je ARIE binnen. De werking is bijna gelijk aan die van een reuze zetpil. Alleen gebeurt de werking hier veel sneller. Na zo’n 3 minuten voel je het al werken en na 5 minuten heb je al wat moeite om alles op te houden. Mijn mening is dat de enema wel sneller werkt maar helaas ook minder ‘grondig’ dan de reuze zetpil. Dit ter info!
Perpetual  Heeze
Perpetual Heeze - de pepernoten van zijn zwarte schandknaap
In de zak van Sinterklaas, zit soms ook iets anders dan speculaas, Ook de staf van die ouwe gek, belandt wel eens op een aparte plek Zelfs in de Sint zijn slaap, denkt hij aan de pepernoten van zijn zwarte schandknaap!
Pedro
Pedro - seksrelatie verbroken met een amateurprostituée
Zo heb ik recentelijk een seksrelatie verbroken met een amateurprostituée uit de regio waarmee ik geruime tijd een voor mij grensverleggende en intense seksrelatie heb gehad. Bij haar ontstond - tegen onze afspraak in - steeds meer emotionele verbondenheid of eigenlijk emotionele afhankelijkheid. Zo claimde ze steeds meer tijd en ruimte in mijn bestaan. De eerste signalen heb ik lange tijd terzijde geschoven, maar toen ze mijn relatie met een ander sletje begon te ondermijnen, overschreed zij de grens. Zo heeft ze meermalen haar slipje of iets anders achter gelaten in mijn auto, lippenstift en parfum sporen op mijn kleding, ook belt ze gvd op momenten dat ze weet dat ik niet thuis ben, etc. Beetje jammer weer!
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - Op veler verzoek: mijn interesses
Dag lieve mannen! Op veler verzoek: mijn interesses:; ik ben een blonde geil chick. Ik ben zoo geil ben je? Kuss.. Mijn favoriete standje is: doggy. Mijn favoriete plekje is: Den haag. Piercings: nee. Bij mannen val ik op hun: penis. Relatie: ja. Pooier: nee. Wil je meer van mij weten?.. contact me dan via usedslipjes.com
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - De mooie bombonella’s van dit meisje
De mooie bombonella’s van dit meisje zijn voor mij het levende bewijs dat ook mannen zich op twee dingen tegelijk kunnen concentreren!
Dickie Staats
Dickie Staats - Een zakzuigster
Gisteren zag ik bij ons in de sexbios een leuk tafereeltje. Een zakzuigster draaide zich weer om, ging over een buysexual heen zitten, en liet zo zijn eikel weer tegen haar schaamlippen komen. Ze pakte zijn tepels tussen haar vinger en terwijl ze zijn tepels aan het masseren was liet ze zijn lid helemaal in haar glijden. Langzaam ging ze ook op en neer. Iedere keer tot hij er bijna uit was en dan zo diep mogelijk er weer in, tot ze aan hem merkte dat hij ook wel heel opgewonden geworden was. Het was toch niet de bedoeling dat hij al ging komen!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook