This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pjort Tampeloeris
Pjort Tampeloeris - 1 Item
Hallo,Leuk dat je even op mijn advertentie klikt. Ik ben een zeer ervaren ZWEEFTEEF. Heb je er wel eens over nagedacht om iemand thuis te laten komen om je een heerlijke en misschien wel spannende massage te laten geven ??? Mijn zachte handen gaan met warme olie over je huid en prikkelen deze tot het uiterste. Geef je over aan de strelingen en de massage, waardoor je geheel ontspannen raakt. Je nek, rug, billen, benen ..... geen plekje sla ik over. Ik kom graag langs in de omgeving van Oudenbosch /Roosendaal en omstreken +20 km. De massage begint met het opwarmen van de olie en jij gaat even lekker douchen of alvast heerlijk liggen op je bed. Als je de eerste druppels olie op je lichaam voelt komen start de massage die ongeveer half tot 1 uur lang wordt gegeven en je tot een heerlijke nt=(spannende) staat zal brengen. De sessie geef ik in een slipje, maar als jij wil dat deze uit gaat tijdens het uurtje dan kan dat. Mijn motto is, alles kan maar niets moet. Jij bepaald tot hoever ik mag gaan …….respect en hygiëne staan bovenaan. Neem de stap en mail mij voor een afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen! (alleen buysexuals !)
Pjort Tampeloeris
mijn slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Janco
Janco - Gaat u naar Utrecht
Zwoele liftster tegen chauffeur, terwijl ze haar rok tergend langzaam omhoog laat kruipen: "Gaat u naar Utrecht?" Chauffeur: "Ja, maar ik kom liever in U terecht."
Manfred
Manfred - ik heb me nu toch een lekkere masturbator
Guys, ik heb me nu toch een lekkere masturbator! Deze masturbator is heerlijk te verwarmen in de magnetron. Deze verwarmde zak wikkel je om de masturbator en het flesh materiaal neemt snel de warmte over, voor het meest realistische effect dat er is!! De lippen en mond voelen als een echte pijpbeurt. Doe er wel altijd eerst een paar druppels glijmiddel (meegeleverd) in de warme mond, dit zorgt voor een heerlijke natte pijpbeurt. Gemakkelijk te reinigen na gebruik met een milde zeep en warm water, wat wil je nou nog meer???
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - Ik gaf hem een knipoog
Zo was het al wat later in de sauna van Boudesteijn toen onze huisvriend Ruud mij vroeg of ik zin had om met hem te dansen. Ik vond Ruud een knappe lieve jongen met wie ik al eens eerder heerlijk had “gepaaldanst”. Ruud drukte me teder maar toch wel stevig tegen zich aan hetgeen een prettig gevoel was. Terwijl hij complimentjes in mijn oor fluisterde bewogen zijn handen over mijn rug en billen. Ook zijn onderlichaam schuurde zachtjes tegen mijn buik en ik kon duidelijk zien dat hem dit opwond. En niet alleen hem. Ik gaf hem een knipoog en zei dat hij erg ondeugend was. Maar met een vluchtige kus bewees ik dat hij door moest gaan, liefst tot aan mijn SCHAAMSPLEET!
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - Op veler verzoek: mijn interesses
Dag lieve mannen! Op veler verzoek: mijn interesses: houd van pijpen doggy sex en ik vindt het heerlijk als je op me klaar komt! Ik eet graag: bamie. Ik drink graag: soft. Huisdieren: hond. Hobbies: zingen. Mijn favoriete muziek: r&b. Mijn geluksgetal is: 5. Ik val op: geef niet. Mijn geaardheid: bisexueel. Mijn intieme gegevens: Mijn favoriete standje is: 69 doggy . Mijn favoriete plekje is: borst. Piercings: nee. Pooier: nee .Bij mannen val ik op hun: DONG Relatie: nee. Wil je meer van mij weten?.. contact me dan via usedslipjes.com
Flipsen
Flipsen - een rondje om d'r flotsje
Hoi, ik doe mijn vrouw d'r flotsje ook af en toe met een nat doekje schoonmaken vaak is het in een rondje om d'r flotsje ook viezig ! Wie heeft ook zo’n vrouw?
Vita Miene
Vita Miene - rood ondergoed
Zo ontdekte ik een jaar of drie geleden dat rood ondergoed voor Italianen met oud en nieuw een speciale betekenis heeft. Het was oudejaarsavond, half zeven. Ik was nog in mijn kleine Amsterdamse lingeriewinkel, die was eigenlijk al gesloten, toen er een Italiaans meisje tegen de deur tikte. „I've got to have red underwear, riep ze steeds”. „Ik wilde haar eerst niet eens binnenlaten, ik dacht dat ze gek was. Maar het bleek een Italiaanse traditie te zijn: Italianen geven elkaar op oudejaarsavond rood, gebruikt ondergoed kado. Want dat brengt geluk! ”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook