This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pietrix Broer
Pietrix Broer - 1 Item
Pssst, Als jij nog niet onderdanig bent, dan zal je dat zeker worden nadat ik je onder handen heb genomen. Ik ben een jonge ZWEEFTEEF, maar verwar dat niet met onervarenheid! Al jaar en dag ben ik dominant en voor mij is al jaren duidelijk dat ik geen gelijke zoek, maar een slaaf. Ik zoek dan ook een vaste slaaf die totale overgave aandurft. In kinky kleding zal ik je verleiden, maar met mijn voorbinddildo of laarzen zal ik je straffen. Ik zal je belonen, en ik zal je jezelf laten ontdekken zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Ik ben een vrouw van weinig geduld, dus snel reageren werkt het beste. Bel me dus maar snel! (alleen buysexuals !)
Pietrix Broer
lekker snoepslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - vagina ballen, vibratie eitjes en vagina speeltjes
Pssst ! Het ruime assortiment toy's voor bestaat onder andere uit vagina ballen, vibratie eitjes en vagina speeltjes. Alle toy's voor vrouwen zijn diervriendelijk, van goede kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen!
Gomez
Gomez - het rode-slipjesritueel
Tja,. Als het rode-slipjesritueel inderdaad uit Amerika komt, dan waarschijnlijk uit Zuid-Amerika. In Mexico en Venezuela, bijvoorbeeld, staat rood ondergoed voor extra passie en geluk in je sexleven het komende jaar (geel ondergoed brengt daar ‘algemeen’ geluk, vooral als je het binnenstebuiten zou dragen!). Maar de traditie zou evengoed uit China kunnen komen: daar is rood dé feestkleur, en vooral in het jaar van je eigen Chinese-dierenriemteken zou je altijd iets cadeaugekregen roods moeten dragen. Rood ondergoed is dan favoriet. Er worden regelmatig gebruikte-rode-ondergoedshows gehouden……………………….
David
David - heb ontzettend plezier in gewichtheffen
Hoi, ik ben David, heb een prima baan, een vrouw, 3 wolken van kinderen, heb ontzettend plezier in gewichtheffen. Mijn leven is best druk maar als ik het even rustiger aan wil doen, dan verkleed ik me als vrouw, ben namelijk travestiet, maar dat heb je denk ik al door. Ik vind het verkleden superspannend en het wind me op, de kleding en de stofjes vind ik gewoon supermooi. Wil mijn opwinding nog hoger maken en van lekkere seks genieten met een vrouw die het niet erg vind dat ik als vrouw gekleed begin. Mijn vrouw weet dat ik me als vrouw verkleed en heeft er geen moeite mee. Wat ze echt niet wil is met me vrijen als ik als vrouw gekleed ben. Als je van goeie seks met variatie wil genieten en me onder het vrijen uitkleden, zal ik je heel vaak van de beste seks sie je ooit hebt gehad laten genieten. Kom dan vrouwtje trek de stoute schoenen aan en kom samen genieten.!
Allison Taylor
Allison Taylor - Plotseling merkt ze dat ze ongesteld is geworden
Een politieagente staat het verkeer te regelen op een kruispunt. Plotseling merkt ze dat ze ongesteld is geworden en roept over de mobilofoon om aflossing. Drie uur later komt eindelijk de aflossing opdagen, ladderzat. "Verdorie" vraagt ze "waarom ben je er nu pas? En dan ook nog straalbezopen" "Sorry" zegt de collega "toen je opriep om aflossing omdat je ongesteld was geworden, gaf eerst Pieter een rondje, en toen Jaap, en daarna de commissaris, en Harry, en Peter en tenslotte Toon...."
Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - harde bombonella’s
Gerda had heerlijk liggen zonnen in de tuin, genietend van de zon op haar naakte lichaam en haar harde bombonella’s. Ze had die dag niet hoeven werken en was net terug van een week modefoto’s in Rome. Heerlijk opgewarmd van de zon en eigenlijk wel zin in een vent liep ze naar binnen om zich te gaan douchen en te gaan bedenken met wie ze zou gaan lunchen, en misschien nog wel wat meer. Gerda hoopte dat ze haar huishouder niet tegen zou komen. Ze had hem vandaag, vanwege de warmte, toestemming gegeven om met ontbloot bovenlijf te werken en zou ze alleen nog maar meer zin in een vent krijgen als ze hem zo zou zien!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook