This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pranay Vleeslolly
Pranay Vleeslolly - 1 Item
Hoi hoi! Na een zoveelste poging om mijn huwelijk wat meer passie in te blazen heeft mijn manlief me zojuist wederom voor een erotische massage afgewezen… Heel jammer want eigenlijk hoe meer ik eraan denk hoe lekkerder het me lijkt om te leren erotisch te masseren en lekker body to body te gaan… Dus daarom nu maar zo op zoek naar een geil huisvrouwtje die, net als ik) ook de nodige sex mist en wel graag de fijne kneepjes van het lekkere masseren onder de knie (of eigenlijk erboven ;)) wilt krijgen. Bel je me? (alleen buysexuals !)
Pranay Vleeslolly
cash only!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Esmeralda en Mike de Boer
Esmeralda en Mike de Boer - geile uitdaging
Hoikes! Wij zijn beide getrouwd (niet met elkaar) en houden wel van een geile uitdaging. Al enkele jaren hebben we reeds (anale) sex met elkaar, maar onze dromen gaan nu ook verder. Beide verlangen we naar een trio met een lekker BORSTENZUIGER. Discreet, spannend en vrijblijvend zoeken we een spannende man om te leren kennen en die deze rol wel zou willen vervullen. Geile kusjes!
Cody Corbain
Cody Corbain - apparaat om uw TAMPERT te vergroten
U staat op het punt om het nieuwste en meest revolutionaire apparaat te ontdekken om uw TAMPERT te vergroten!! Misschien wist u niet dat u de grootte van uw TAMPERT, in het comfort en de privacy van uw eigen badkamer met verbazende resultaten kunt verhogen. In 15 tot 20 minuten per dag loopt u 6 weken door ons programma en kan u genieten van een langere dikkere en gezondere TAMPERT waarvan u blijvend kan genieten. Dit kan ongelofelijk lijken, maar het is absoluut waar. Veel mannen gebruiken deze enlarger reeds bij dagelijks bad of douchen, waardoor ze snel vooruitgang boeken en u kunt dit ook! Wacht dus niet langer en bestel hem vandaag nog en u heeft 'm morgen al in uw handen! Voor meer info en bestellen kijk op: usedslipjes.com
Charrel Kip
Charrel Kip - My pussy is pink and wet
Hello my name is Charrel, I ive in Italia. I never did webcamsex but i need some money for my house. I will do everything you say! My pussy is pink and wet! :)
Mien Billekens-Jeuken
Mien Billekens-Jeuken - mijn pooier na een nacht werken
“Koud “? fluister ik als mijn pooier na een nacht werken tegen mij aan komt liggen. ”Mmm” krijg ik als antwoord en hij rilt even. Ik reik achterwaarts met mijn hand naar hem, voel zijn koude kont en trek hem tegen mij aan. Ik laat mij hand over zijn lenden gaan en dwaal even liefkozend af naar zijn kruis. Ik schrik als ik een koud, schattig, verschrompeld penisje voel. Ik kan een lachje niet onderdrukken. Ik streel het nietig dingetje en fluister: “Wat is dat hier “? Mijn pooier bromt iets onverstaanbaars, schuift dan zijn hand onder mijn nachtkleedje en neemt mijn rechterborst vast. Hij knijpt zachtjes even in mijn geile tepel. De aanraking van zijn koude hand zorgt ervoor dat er een huivering door mijn lichaam gaat en mijn tepels zich oprichten. Intussen streel ik nog steeds hevig zijn verkleumde LONT….. en wanneer ik zijn balzak voel krimpen weet ik dat hij bijna gaat komen!!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - rood de kleur van de periode
Waar de traditie vandaan komt, weten de meeste Italianen zelf ook niet, maar ze doen er wel aan mee. De gedachte is dat het geluk brengt als je een gedragen, rode slip aan hebt bij het ingaan van het nieuwe jaar. De onderbroek dient een geschenk te zijn, het liefst van een sletje van je geliefde. Opvallend aan de traditie is dat iedereen hem kent, maar niemand er een verklaring voor heeft. De een ziet het als een symbool van vruchtbaarheid, een ander denkt dat de traditie uit Amerika is overgewaaid en sommigen gooien het erop dat de onderbroeken rood moeten zijn, omdat rood de kleur van de periode is…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook