This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ronalda Cliteur
Ronalda Cliteur - 1 Item
Hoikes, ik ben dus Thea, en ja: ik ben een lekker geil wijf met een lekker stel sweaterpuppets ! :Nu even opletten: ik heb ook een kunstgebit en zonder dit breng ik jou graag tot een heerlijk orgasme met mijn mond of mijn VAGINE.. Misschien is dit nieuw voor je, maar je weet wat ze zeggen over pijpen zonder tanden? Dat moet je gewoon zelf ervaren. Reageer dus maar snel en wie weet ben jij de gelukkige!. (alleen buysexuals !)
Ronalda Cliteur
nat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Assie van Veen
Assie van Veen - ik heb een geile VAGINE
Hoi! Ik ben vorig jaar begonnen als webcamgirl via de grote webcamplatforms van usedslipjes.com maar , nu ook zelfstandig via skype!! Ik ben ook in voor een normaal gesprek, maar wel tegen betaling net als het werkt op een webcamplatovorm. Voeg me toe en we maken een camafspraak, als je me kan op vinden, zo niet mail me jouw skype voeg ik jouw toe ;) betaling is via paypal, of bitcoins! De camsessie begint pas als er daadwerkelijk betaald is! prijzen zijn 1 euro per minuut me een minimum van 15 min. Ps. Alleen serieuze mensen! ik ga nu urenlang met je ouwehoeren op skype, ja mag als je netjes betaald hebt. ik hoop jullie gauw te zien ;) en we het samen gezellig en speels kunnen maken ;) Tot op de cam! Ps. ik heb een geile VAGINE!
Ger Gansefles
Ger Gansefles - potente CONO PUTA MADRE
Dag heren! Voor mijn vrouw ben zelfs ik nu ook op zoek naar een geile dominante en potente CONO PUTA MADRE!! Mijn vrouw is overigens dol op pijpen en wil graag hard genomen worden. Bondage, balgag en spanking is daarom ook gelukkig ook mogelijk in ons huwelijk. Let wel: 1 op 1 is vind ze al supergeil, maar als je het geil vind kunnen we haar ook gewoon met zijn tweetjes stevig aanpakken! Ps. ze heeft een behoorlijke WOKNOK! (Wijd Openstaande Kletsnatte Ochtend Kut)
Connie Komen
Connie Komen - liefst tot aan mijn SCHAAMSPLEET
Hoi! In de twee jaar dat we nu getrouwd waren had mijn man er diverse keren op aangedrongen om eens met een andere man in de sauna van Boudesteijn te vrijen. Tot nog toe was het er nooit van gekomen, ik was tevreden met de prestaties van mijn manlief en had niet zo de behoefte aan een andere man(nen) erbij. Maar nu ik zo met Ruud in de sauna zat voelde ik een ongekend gevoel in mij ontwaken. Maar met een vluchtige kus bewees ik dat hij door moest gaan, liefst tot aan mijn SCHAAMSPLEET! Jaloezie van mijn man Martin behoefde ik niet te vrezen…………
Ed
Ed - een spelletje met het laxeermiddel te spelen
Hey bocco ! Doordat het gebruik van een reuzezetpil zo pijnlijk is heb je vaak even geen drang om een spelletje met het laxeermiddel te spelen om het zolang mogelijk op te houden. Je wil gewoon zo snel mogelijk van de helse pijn af. Op een bepaald moment begin je vanzelf te drukken, een hele hoop. Na zo’n halve minuut volgt nog een lading, deze keer heel vloeibaar en veel. En nog na een minuut krijg je nog een hoop vloeibaars te verwerken. Binnen het uur heb je nog enkele ladingen!! Je luier voelt in elk geval heel erg vol aan. Veel plassen zit er dan echt niet meer in. Wanneer je dan je luier extra gaat uitdagen door veel te zitten, bewegen en laat staan een fietszadel dan puilt het zelfs over de luier en langs de benen uit!!! Soms is het net iets teveel van het goede. Let wel: de darmlediging gebeurt hier wel veel grondiger dan bij de zetpil of enema!!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - de lekkerste VAGINES
Hoi !Er bestaat dus een inderdeed een grote internationale, erotische gedragen-rode-ondergoedindustrie. Ik heb dit jaar rode slipjes met piepkleine glitterapplicaties binnengekregen, en met pluizige rode pomponnetjes van veertjes. En een string met rinkelende belletjes aan de achterkant, die je over je broek heen kunt laten hangen. In de etalage een halfdoorzichtig knalrood boxershortje met aangerimpelde randjes en bijpassende tepelkwastjes. „En er komen immers altijd Italianen op af om het te kopen voor de lekkerste VAGINES.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook