This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pomeline Vermaak
Pomeline Vermaak - 1 Item
Hoi ik ben een inmiddels een zeer ervaren ZEEKOE en ben hier ook op zoek naar een geheime seksdate, ik zoek naarstig een potente gozer die mij kan verwennen en die ook van heerlijke anale seks houd. Ik ben niet zo iemand die van vluggertjes houd, want zelfs die duren bij mij trouwens minstens een uur. Maar ik houd meer van lang voor en naspel en van anale seks die meer dan drie uur duurt, liefste zelfs vier uur of langer. Ik ben helemaal gek op pikzuigen en houd er ook van als een man echt nat is, ik lik dan graag jou tampgeil op. Ik wil jou ook zien kronkelen in bed van genot en hoe geiler jij bent en hoe natter hoe meer en langer ik doorga met jou te batsen. Wil jij mij helpen om meer dan vier keer klaar te komen, ik kom normaal drie tot vier keer klaar maar wil meer. Houd jij van geile, stevige anale seks, na het derde orgasme van mij dan lekker teder en elkaar strelen en tongzoenen. Mail me dan en stuur mij een bericht op. Kusjes en liefs ! (alleen buysexuals !)
Pomeline Vermaak
gratis gedragen slipje aangeboden!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - Lekker woelen in de schaambaard
Pssst! Lekker woelen in de schaambaard van de kerstman, daar worden wij nou extra geil van! Vrolijk Kerstfeest allemaal!
Grace
Grace - gratis rode lingerie
Tja, Italianen geven elkaar op oudejaarsavond gratis rode lingerie cadeau want dat brengt geluk!! In deze tijd van het jaar hebben veel lingeriewinkels rood ondergoed in de etalage. En dan niet alleen van die kerstman-achtige, hoerige speelpakjes met wollige randjes van wit kunstbont, maar ook chique, niet-hoerige lingerie van mooie dure merken. Italiaanse merken voor lekkere VAGINES!
Ed
Ed - daarna begint het bouten pas echt vorm aan te nemen
Hey bocco ! Na het slikken van een bisacodyl pil gebeurt er bij mij vaak helemaal niets. Het is pas na 6u dat je een en ander voelt werken in je buik en dan ook nog vaak zonder directe aandrang. Pas 10 à 12u na het slikken komen buikkrampen opzetten. buikkrampen die steeds heviger worden en in vlagen opkomen en gaan. Naar het einde toe zelfs ondraaglijk hevig waardoor je je zelf niet meer in staat voelt om op te staan. Dit is oncomfortabel en zelfs pijnlijk ! Maar daarna begint het bouten pas echt vorm aan te nemen……mmmmmmmmmmmmm heerlijk toch??
Binga
Binga - gratis theorielessen
Tegenover een autorijschool bevindt zich een café. Ondertussen de vrouwen hun vrouwen gratis theorielessen volgens zitten hun mannen in dat café. "Ik zal blij zijn als het achter de rug is, die rijlessen," zegt één van de mannen. "Mijn vrouw heeft er nachtmerries van. Laatst lagen we te slapen, pakt zij in ene mijn snikkel, buigt hem krom en begint er mee te sturen!" "Joh," zegt de tweede, "zoiets heb ik ook meegemaakt. We lagen in bed en midden in de nacht pakt mijn vrouw mijn tampeloeres en begint er mee te schakelen: 1, 2, 3, in zijn 4, enzovoort." De derde heer kijkt zijn tafelgenoten eens aan en zegt: "Bij ons was het vannacht nog raak. Ik lig net lekker te slapen als ik in ene wakker wordt, omdat mijn vrouw mijn pyjamabroek naar beneden doet, mij boven op zich trekt, mijn penis bij haar naar binnen stopt en roept '40 liter, alstublieft'………………………..
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Heel grappig, maar daarna wel even opruimen: Je gaat gewoon onaneren op je bed. Als je voelt dat je moet "komen" Slinger jij je TAMP in het rond. Vooral als je veel spuit, vliegt het echt alle kanten op. (je kunt ook minder uitbundig slingeren natuurlijk) Probeer het eens:-) Lekker toch? Enjoy!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook