This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Çae-Jaleigh
Çae-Jaleigh - 4 Items
Hoikes! Ik ontvang in sinds kort ook lekkere ZUIGNAPPEN in het mooie Roermond! Zeer gemakkelijk te vinden met openbaarvervoer of met de voiture! Volg gewoon het spoor van ASBEST door de binnenstad heen. Zo kan je me al bestellen op 30 min. Ik ben er alle dagvan 10 tot 16.30 weekends tot19u of 22 uur. Soms doe ik trouwens ook escort in Antwerpen centrum en randgemeentes van Antwerpen. Zeer Schappelijke prijzen en meerdere uren dat gaat mogelijkheden. Mijn werkzaamheden beperken zich tot: pijpen zonder condoom, pijpen tot einde, plassex op jou en mij , deepthrood, rollespeltjes, fantasieën, anaal by jou!, buitensex, parkingsex, parenclub van Boudesteijn, gezelschapsspelletjes, massage, trios met je vrouw erbij , koppeltjes, foto’s ook kun jij er bij op een van de meisjes trekt jou foto's hoe jij wil, filmpjes dat kan gezien worden, lapdansjes, verjaardagsfeestjes met meerdere keren klaarkomen enz......, voor sommige mogelijkheden komt er wel een extra schoonmaakvergoeding bij, logisch toch??
Çae-Jaleigh
gratis gedragen onderbroek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Çae-Jaleigh
wie is hier de befkoning?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Çae-Jaleigh
tietjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Çae-Jaleigh
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Kwart studentes draagt geen slipje
Kwart studentes draagt geen slipje! Nederlandse studentes gaan steeds bloter de klas in. Een kwart van de meisjes trekt geen slipje aan als ze een rok dragen! De studentes hebben verschillende redenen voor het thuislaten van hun ondergoed. "Als alles in de was zit, is het wel makkelijk", aldus één van de stoute meisjes. Een ander zegt: "Mooie lingerie is erg duur. Als ik geen geld heb voor een spannend setje, draag ik liever niets." -Eén studente neemt geen blad voor de mond en komt openlijk voor haar wulpse gevoelens uit: "Niet dragen van ondergoed geeft zo'n heerlijk spannend gevoel. De dag wordt er leuker van." Het niet dragen van ondergoed is een trend die is overgewaaid vanuit Amerika. Sterren als Britney Spears en Paris Hilton worden regelmatig zonder slipje gespot. De trend is vergelijkbaar met die rond het naveltruitje!
Evelyn Fuchs
Evelyn Fuchs - badkleding is niet functioneel
De redenen om badkleding aan te trekken raken, volgens mij, al snel uitgeput, terwijl er voor het afleggen van badkleding talloze redenen zijn te bedenken: badkleding is niet functioneel d.w.z.; badkleding heeft geen enkele andere functie dan het verbergen van schaamdelen en borsten. Bovendien zit badkleding niet prettig, het knelt, genereert bij het zonnen lelijke witte plekken op het lichaam en kan na het zwemmen irritaties aan de geslachtsorganen veroorzaken. Het is een veel vrijer gevoel om lekker in je blootje te zonnen en te zwemmen. Je zou jezelf eens de vraag kunnen stellen waarom jij nou eigenlijk badkleding draagt en waarom je je schaamt. Het antwoord daarop is vaak niet moeilijk te geven! Kom maar eens langs voor een onafhankelijke beoordeling (door mij gegeven..).
Claus
Claus - Mijn vriend Bareld Chang
De meeste vrouwen willen niet meer blootlopen! Mijn eigen vrouw is er gvd ook zo ééntje. Dit wordt over het algemeen door mij getolereerd: maar dat is lang niet altijd zo. Mijn vriend Bareld Chang bijvoorbeeld heeft hier nogal eens moeite mee: als iedereen blootloopt en mijn vrouw niet, dan kan dat de verhoudingen onderling verstoren! Zo draagt mijn vrouw altijd een slipje als zij ongesteld is……………….
Frits Rits
Frits Rits - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Ik heb bij de Afrikaanse winkel elastiekjes gekocht. Ik gebruik er ongeveer 300 stuks. Ze moeten wel van rubber zijn en iets dikker.. Ik hou mijn DONG half slap maar pomp de eikel helemaal op.Dan begin ik achteraan de eerste elastiekjes om mijn DONG te schuiven, en ondertussen blijf ik mijn eikel oppompen. Ik blijf er elastiekjes omdoen tot onder mijn eikelrand (die dan heeel dik is..) Ik blijf zo een half uur rondlopen, met een slappe DONG een een super dikke opgezolle rood/paarse eikel.. Dan gaan ze er van af (gaat wel vrij lastig de elasticjes zijn zo klein als een euro cent.) .Dan heerlijk met een super grote dikke rode eikel spuiten.. Lekker toch? Enjoy!
Kelly Stonkert
Kelly Stonkert - fikse reprimande
Grof schandaal tijdens de Miss Universe verkiezing. Miss Colombia heeft de boel lopen flessen door in heur blote voorbips rond te paraderen tijdens de missverkiezing. Mevrouw heeft daarvoor een fikse reprimande ontvangen van de organisatie. Want zulks kan natuurlijk niet op een keurige beauty pageant. Het stinkende zaakje kwam aan het licht toen Robayo ging zitten op een stoel en heur Zuid-Amerikaanse snuifdoos toonde aan de aanwezige fotografen. "Als we allemaal in onze blote PREUT gaan rondlopen is er niks meer aan. Goed dat die Colombiaanse op d'r flikker heeft gekregen. Het is hier toch geen vleeskeuring?" Jawel Kelly, dat is het wel. "Echt waar? Nee joh. Gekkie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook