This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caecilia  Blind
Caecilia Blind - 4 Items
Hallo mannen, Ik ben een stoute ZUIGNAP en houd bijzonder veel van (ANALE) seks met veel geile kerels! Ik ontvang jullie tegen een vergoeding op een NATURISTENCAMPING in Oudenbosch. Ik verwen jullie daar lekker met mijn mond en nat geschoren VAGINE. Het is zowel altijd safe mogelijk,maar pijpen doe ik altijd zonder,en slikken is dan ook geen probleem. Meerdere hoogtepunten is ook geen probleem. Heb cup c en een geschoren poesje. ,meer. Het is ook mogelijk om trio's met mijn moeder en blootfoto's,film,plassex Ik ontvang dagelijks vanaf 7.15 uur. In het weekend is ook mogelijk maar niet altijd. Maak alleen telefonische afspraken maar met nummer herkenning a.u.b. naar zie advertentie. P.S. Ook is het Mogelijk voor vrachtwagenchauffeurs met hun wagen bij mij te komen,er is een goede gratis parking!
Caecilia  Blind
gratis gedrage slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Caecilia  Blind
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Caecilia  Blind
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Caecilia  Blind
naaktloper..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - meld je dan even gratis aan bij usedslipjes.com
Dag Heren, bij deze bied ik jullie nu ook maar eens mijn vriendin aan om haar VAGINE eens goed te verwennen! Uiteraard wil ze dit zelf ook, want ze geilt er op om een keertje door een andere TAMPERT gevuld te worden. Het liefst heeft ze een lekker dikke DONG die haar strakke FOEF lekker opvult en daarbij maakt de leeftijd voor haar niet uit. Als je denkt, die geile VAGINE wil ik wel een keertje komen vullen, meld je dan even gratis aan bij usedslipjes.com en stuur dan gelijk een van je eerste gratis berichten en laat die geile meid maar kreunen van genot!!
Dorien den Tulpenboer
Dorien den Tulpenboer - denkpatroon
Tja, het dilemma voor de meeste kerels is dat wie niet vertrouwd is met amateurprostitutie er meestal bijzonder tegenop ziet om naar een verenigingsterrein of rijtjeshuis te gaan. Toch vind je daar de meest beschermde omgeving. Precies de omgeving waar je je beslist niet bekeken zult voelen. De eerste keer op een heb je inderdaad het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Natuurlijk is dit niet zo. Je bent het immers niet gewend om in een vreemde buurt naar een amateurprostituee te gaan, waardoor je dit denkpatroon puur aan jezelf kunt toeschrijven!
Banjer van Gent
Banjer van Gent - Gratis Sliptong!
Gratis Sliptong! Tot mijn verbazing las ik na de komst van de nieuwe spelling op diverse menukaarten steeds vaker het woord ‘sliptong’! Bedoelde men soms dat de vissers met hun sleepnetten deze tongsoort van de zeebodem afschrapen? Dan zou de benaming volgens mijn logica eerder “sleeptong”horen te zijn. Vele jaren en diverse woordenboeken, zelfs wickipedia, later ben ik er nog steeds niet achter!! Dus: welke visser helpt mij aan de juiste uitleg c.q. benaming voor deze vissoort? Bij voorbaat dank!
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - op zoek naar een stoute pooier
Hallo leuk dat u ons advertentie ook leest ,we zijn namelijk op zoek naar een stoute pooier of geil stel die mee wilt doen met ons fantasie . We hebben dit nog nimmer gedaan maar zouden het zeker 1 keer willen proberen we leven immers maar in keer :) aangezien het ons fantasie is staan ons deur open waar we samen ons fantasie kunnen uitbeleven .wij zijn uit het Caribise dus dan weet u alvast dat we zeer getint zijn. Is, ondanks dit gegeven, uw interesse toch gewekt dan horen we het graag . (Omgeving Rotterdam ) Ps. het gaat hier om GRATIS SEX!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - FKKen religie: gaat dat samen?
FKKen religie: gaat dat samen? FKK en religie gaan uitstekend samen, maar er zijn mensen voor wie religie een sta-in-de-weg is voor het in de praktijk brengen van hun FKK idealen en gevoelens. Er zijn FKK-ers/ijsberen die elke week trouw met hun vrouw de kerk bezoeken. In de nieuwsgroep nl.naturisme werd aangetoond dat verscheidene EO-jongeren lid zijn van een FKK-club. Aan de andere kant zijn er ook mensen (gereformeerden, hervormers, katholieken) (zoals Piet Immerzeel) die het naturisme en dat 'blote gedoe' scherp veroordelen en zelfs hun beklag doen bij lokale overheden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook