This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Beertje en Baukje
Beertje en Baukje - 1 Item
Hoikes! Ben jij nou die hete stoute BORSTENZUIGER die wel 2 geile dames, zoals wij , aankan? Of zie je graag een geile fantasie uitkomen? Wij zijn twee extreem bisexuele dames, en hebben helaas samen nog niet eerder een trio gehad (wel apart in andere combinaties) Maar nu zouden wij dit graag ook samen eens willen ervaren! De nodige ervaring met elkaar, of met een man is er wel. Maar beide tegelijk is ook voor ons nieuw maar lijkt ons een heerlijke geile uitdaging! Wil jij ook eens met onze sweaterpuppets meespelen en genieten? Dan stuur mij een lekker mailtje en ik mail je bij interesse terug met meer info. Ps. het gaat hier om GRATIS SEX!
Beertje en Baukje
gratis slipjes te koop!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - Bareld Chang
Op het Feest van de Arbeid, in het weekeinde van 1 mei, heeft een 25-jarige Brit (Bareld Chang)een bijzondere ontdekking gedaan!!! In het slipje van een amateurprostituee verscheen een afdruk in de vorm van een heuse Jezus. De twee wisten niet wat ze zagen! (en wat ze roken!) Overigens met Pasen verscheen dit jaar ook al een dergelijke beeltenis op de DONG van een 23-jarige Amerikaan nadat hij bleekwater had gemorst. Wat een raar bericht, toch?? Ik ga toch ook niet aan de krant melden wat er allemaal in mijn lakentje verschijnt. Maar goed, Jezus leeft nog en nu weten we ook waar hij al zo uitspookt!
Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Je pakt een rekkertje, je gaat staan en je bindt het rekkertje rond je balletjes zodanig ze 'apart' hangen van je genotsknots, doe het spannender naarmate je het zelf wilt. Als je dan rukt, wrijven je balletjes steeds heen en weer tegen je benen, dit is een zeer lekker gevoel en het doet mezelf lekkerder klaarkomen proberen maar! Lekker toch? Enjoy!
Slettie
Slettie - gratis webcammen via skype
Psssst?? Ook eens lekker geil gratis webcammen via skype???? Dan moet je niet bij mij zijn! Een geile show met een partner op aanvraag is wel mogelijk! Dagelijks online op usedslipjes.com. 10 eur 10 min 20 eur 20 min 30 eur 30 min 40 eur 40 min 45 eur 50 min 50 eur 60 min WEEKENDAKTIE 60 minuten voor 40 euro! Vrij te verdelen in meerdere sessies. Betaling via bitcoins of internetbankieren. Camcheck, geluid, toys, dominantie, slaven, bermsletjes en zuigzakjes! Wat wil je nou godverredomme nog meer dan??????
Hedwig Hagenaars
Hedwig Hagenaars - FKK-naaktstrand
DAG! Steeds meer vrienden van mij verkiezen een naturistencamping of FKK-naaktstrand boven een textielcamping! De sfeer op een naturistencamping is vaak veel geiler, net als bij FKK! Op naturistencampings en -terreinen is het over het algemeen ook veel schoner. Een textielcamping kent in de ogen van de naturist veelal irritant gedrag als: aan beide kanten luidruchtige buren, opgestapelde bierkratten naast de tent, radio's die te hard staan, geschreeuw, lawaai 's nachts, veel zwerfvuil, scheurende auto's en knetterende brommers op het terrein, en vieze vingerkapotjes in de w.c. met als gevolg: overlast. Dit alles zul je op een naturistencamping/FKK vrijwel niet tegenkomen. De argumenten om het naturisme eens te ondergaan zijn hiermee ruimschoots vermeld!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - last van voortijdige ejaculatie
Een jong stel zit bij de dokter. Deze vraagt hen wat het probleem is. De vrouw antwoord: "Mijn man heeft last van voortijdige ejaculatie." De dokter keert zich tot de man: "Klopt dat, mijnheer?" "Nou, niet helemaal.", zegt hij, "Zij heeft er last van, maar niet ik hoor"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook