This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lara
Lara - 1 Item
Hey geile Postma! Wil jij ook snel een date met een heerlijk geile ZWEEFTEEF met van die lekkere harde sweaterpuppets??? Dan is dit de snelste manier om een vrouw bij jou in de buurt te vinden. Of je nu in België of in Nederland woont, het maakt niets uit want hier vind je alle vrouwen die op zoek zijn naar niets anders dan (anale) seks. Kijk rustig rond en ontdek het zelf, wij weten zeker dat ook jij hier de vrouw van je dromen zal vinden. Overtuig jezelf en wie weet ligt ik straks al naast je jouw zak leeg te zuigen! Ps. het gaat hier om GRATIS SEX!
Lara
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Geerie Stienstra
Geerie Stienstra - een handjevol travestieten
Luister! Tangaslips en strings worden veel gedragen door vrouwen en een handjevol travestieten, alhoewel ze beide nog veel verkocht worden is de populariteit de laatste jaren behoorlijk afgenomen, mede door de opkomst van de boxershort en de terugkeer van de normale slip. Alhoewel de string en gratis tangaslip qua look dicht bij elkaar liggen is er wel een duidelijk verschil. De tangaslip is in zijn geheel wat breder in vergelijking met de string en wordt vaak als onderdeel van een bikini-set verkocht, de billen worden bij een tangaslip iets meer bedekt dan bij de string, en is dus meer ‘geschikt’ voor bijvoorbeeld op het naaktstrrand of in een FKK-club!
Jenna Smeets
Jenna Smeets - kennismaken met het naturisme/ FKK
Als mannen voor het eerst kennismaken met het naturisme/ FKK kunnen erecties best aan de orde zijn. De huidige maatschappij heeft ons geleerd dat we opgewonden moeten worden bij het zien van een naakte vrouw. Het is de taak van het naturisme/FKK om nieuwkomers te leren dat elkaars naakte lichaam heel gewoon is en geenszins automatisch hoeft te leiden tot het krijgen van een erectie. Amateurprostituee’s zullen niet zo krampachtig reageren als een man een erectie heeft (een erectie is per slot van rekening natuurlijk en heel normaal), maar eerder de persoon in kwestie de gelegenheid geven zijn denkpatronen bij te stellen……………..
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - een zekere aversie voor het door God geschapen blote lichaam
Tja, volgens mij valt een aantal gelovige ijsberen een zekere aversie of fobie voor het (door God geschapen) blote lichaam aan te rekenen en waar die vandaan komt is onduidelijk! Jongens luister daarom goed! Het lichaam is geschapen zoals het bedoeld is: bloot. In plaats hiervan uit te gaan houdt men vast aan de zondeval zoals die in de Bijbel is beschreven. Overigens staat in de Bijbel nergens dat je je zou moeten kleden. Je schamen voor je TAMPERT zoals gelovigen (van ons) willen is dus niet gebaseerd op de schepping, maar op feitelijke gebeurtenissen na de schepping, terwijl wél om het hardst wordt geroepen dat we geschapen zijn naar God's evenbeeld. Een veel gehoorde stelling binnen de FKK-clubs is dan ook: als God had gewild dat we ons zouden moeten schamen zouden we wel met kleren aan zijn geboren!
Winfried
Winfried - Bareld Chang
Bareld Chang stuit op de onvermijdelijke olielamp. De geest daarin wordt vervolgens tot vervelens toe lastig gevallen met wensen. Uiteindelijk is die het spuugzat en merkt brommerig op: "Nu is het genoeg geweest. Ik vervul geen wens meer. Je hebt alles al." De Bareld Chang kijkt hem smekend aan en zegt: "Alsjeblieft geest. Nog 1 allerlaatste wens. Ik ben stapel verliefd geworden op prinses NINA. Laat mij een week in extase tussen haar heerlijke dijen mogen doorbrengen!" De wens gaat in vervulling. Nog geen vijf minuten later bivakkeert Bareld Chang inderdaad tussen de heerlijke dijen van prinses NINA. Echter als tampon....!
Gerard Tool
Gerard Tool - Eindhoven de gekste
HoiHoi! Deze lekkere, verzorgde stoute borstenzuiger komt uit Eindhoven de gekste! Ik zoek eigenlijk een zeer stoute vrouw om af en toe eens mee af te spreken en elkaar om de beurt lekker anaal te verwennen. Leeftijd of de grote van je VAGINE is in eerste instantie niet belangrijk. Interesse voor sllipperdepippen of andere vragen? Mail me dan gekkie!! Xxx Ps. reacties van bilspleetmagneten worden van nu af aan niet meer beantwoord!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook