This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Porneline Vermaak
Porneline Vermaak - 1 Item
Hoi ik ben een inmiddels een zeer ervaren ZEEKOE en ben hier ook op zoek naar een geheime seksdate, ik zoek naarstig een potente gozer die mij kan verwennen en die ook van heerlijke anale seks houd. Ik ben niet zo iemand die van vluggertjes houd, want zelfs die duren bij mij trouwens minstens een uur. Maar ik houd meer van lang voor en naspel en van anale seks die meer dan drie uur duurt, liefste zelfs vier uur of langer. Ik ben helemaal gek op pikzuigen en houd er ook van als een man echt nat is, ik lik dan graag jou tampgeil op. Ik wil jou ook zien kronkelen in bed van genot en hoe geiler jij bent en hoe natter hoe meer en langer ik doorga met jou te batsen. Wil jij mij helpen om meer dan vier keer klaar te komen, ik kom normaal drie tot vier keer klaar maar wil meer. Houd jij van geile, stevige anale seks, na het derde orgasme van mij dan lekker teder en elkaar strelen en tongzoenen. Mail me dan en stuur mij een bericht op. Kusjes en liefs ! (alleen buysexuals !)
Porneline Vermaak
my body!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - een afdruk in de vorm van een Jezus!
Op het Feest van de Arbeid, in het weekeinde van 1 mei, heeft een 25-jarige Brit een bijzondere ontdekking gedaan!!! In het slipje van een amateurprostituee verscheen een afdruk in de vorm van Jezus. De twee wisten niet wat ze zagen! (en wat ze roken!) Overigens met Pasen verscheen dit jaar ook al een dergelijke beeltenis op de DONG van een 23-jarige Amerikaan nadat hij bleekwater had gemorst. Wat een raar bericht, toch?? Ik ga toch ook niet aan de krant melden wat er allemaal in mijn lakentje verschijnt. Maar goed, Jezus leeft nog en nu weten we ook waar hij al zo uitspookt!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - verzorgde stoute borstenzuiger
HoiHoi! Deze lekkere, verzorgde stoute borstenzuiger komt uit Eindhoven de gekste! Ik zoek eigenlijk een zeer stoute vrouw om af en toe eens mee af te spreken en elkaar om de beurt lekker anaal te verwennen. Leeftijd of de grote van je VAGINE is in eerste instantie niet belangrijk. Interesse voor sllipperdepippen of andere vragen? Mail me dan gekkie!! Xxx Ps. reacties van bilspleetmagneten worden van nu af aan niet meer beantwoord!
Audrie Nicole
Audrie Nicole - 365 dekkingen
Deze stier heeft het afgelopen jaar 365 dekkingen gedaan." De mond van de vrouw valt open en ze zegt: "365x in EEN jaar! DAAR kun jij nog wat van leren." Waarop haar man antwoordt: "Ga eens aan de eigenaar vragen of dat 365x met dezelfde koe was..?"
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - het verbergen van schaamdelen en borsten
De redenen om badkleding aan te trekken raken, volgens mij, al snel uitgeput, terwijl er voor het afleggen van badkleding talloze redenen zijn te bedenken: badkleding is niet functioneel d.w.z.; badkleding heeft geen enkele andere functie dan het verbergen van schaamdelen en borsten. Bovendien zit badkleding niet prettig, het knelt, genereert bij het zonnen lelijke witte plekken op het lichaam en kan na het zwemmen irritaties aan de geslachtsorganen veroorzaken. Het is een veel vrijer gevoel om lekker in je blootje te zonnen en te zwemmen. Je zou jezelf eens de vraag kunnen stellen waarom jij nou eigenlijk badkleding draagt en waarom je je schaamt. Het antwoord daarop is vaak niet moeilijk te geven! Kom maar eens bij me langs voor een onafhankelijke beoordeling.
Blix Bloesem
Blix Bloesem - lekkere VAGINES!
Tja, Italianen geven elkaar op oudejaarsavond rode lingerie cadeau want dat brengt geluk!! In deze tijd van het jaar hebben veel lingeriewinkels rood ondergoed in de etalage. En dan niet alleen van die kerstman-achtige, hoerige speelpakjes met wollige randjes van wit kunstbont, maar ook chique, niet-hoerige lingerie van mooie dure merken. Italiaanse merken voor lekkere VAGINES!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook