This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wil Helmes
Wil Helmes - 1 Item
Hallo. Ik ben dus een beginnende ZEEKOE, met een goed postuur; verzorgd uiterlijk en hygiënisch. Langs deze weg ben ik op zoek naar een geile, stoute en zeer potente BORSTENZUIGER die samen met mij fijne anale seks wilt hebben. Ps. alle mailjes wordt voortaan wel weer discreet behandeld (ik had vroeger een vervelende, zeer jaloerse pooier die niet wist wat discretie was en dat leidde nogal eens tot heftige reacties……). Bij interesse kunnen we mailen en dan zal ik meer over mezelf vertellen. graag rechtstreeks email contact, dus geen dure betaalsites of zoiets…. Groetjes en mail je blootfoto’s maar naar: friendofton@mail.com (ps. bij voorkeur alleen buysexuals met bitcoins!)
Wil Helmes
mmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - haar VAGINE
Dag Heren, bij deze bied ik jullie nu ook maar eens mijn vriendin aan om haar VAGINE eens goed te verwennen! Uiteraard wil ze dit zelf ook, want ze geilt er op om een keertje door een andere TAMPERT gevuld te worden. Het liefst heeft ze een lekker dikke DONG die haar strakke FOEF lekker opvult en daarbij maakt de leeftijd voor haar niet uit. Als je denkt, die geile VAGINE wil ik wel een keertje komen vullen, meld je dan even gratis aan bij usedslipjes.com en stuur dan gelijk een van je eerste gratis berichten en laat die geile meid maar kreunen van genot!!
Henny Spekken-Bonen
Henny Spekken-Bonen - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip voor de kerstvakantie: Je pakt een rekkertje, je gaat staan en je bindt het rekkertje rond je balletjes zodanig ze 'apart' hangen van je genotsknots, doe het spannender naarmate je het zelf wilt. Als je dan rukt, wrijven je balletjes steeds heen en weer tegen je benen, dit is een zeer lekker gevoel en het doet mezelf lekkerder klaarkomen proberen maar! Lekker toch? Enjoy!
Hedwig Hagenaars
Hedwig Hagenaars - naar een naaktstrand
HOI! Ik ga straks een heel goede vriendin benaderen om eens naar een naaktstrand te gaan. Echt, de drempel is lager dan je denkt. Je moet het gewoon dóen en ervan genieten. Want wat is er op tegen om naast het bovenstukje (topless zonnen en zwemmen is erg populair) ook die laatste hindernis te nemen en je volledig te storten op het POMPARE met een vreemde?
Chiquita
Chiquita - twee uitstekende redenen
Op een feestje ergert een vrouw zich enorm aan het gewaagde decolleté van een seksegenote. "Hoe durft zo'n mens zo rond te lopen", zegt ze tegen haar man. Haar man antwoordt: "Daar zijn dan ook twee uitstekende redenen voor."
Famke Kabira
Famke Kabira - bikinibroekje tussen mijn billen
“Kan iemand hier mij misschien eens vertellen waarom het bikinibroekje steeds tussen mijn billen vandaan gehaald moet worden?” Ik stelde die vraag niet hardop. Niemand zou me hier toch verstaan. Al was het alleen al om het verschil in taal!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook