This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Leen Kleingeld
Leen Kleingeld - 1 Item
hi mannen !!!! Als je wilt dan wordt ik jouw sex godin die alles doet in het sex gebied! Dus als jij een vaste sexparkner zoekt ben je op het juiste adres. als jouw hygiëne in orde is dan is er veel mogelijk bij mij. Een heel uur met mij kost je nu nog maar 100,- en een half uur 60,-. bel mij snel voor de door mij geboden diensten. klaar komen in mond, intiem zonder condoom en anaal is ook mogelijk maar dat kost dan extra ;) 30euro extra-anaal,intiem zonder condoom 30euro.. Ps. als de relatie wat langer duurt dan mag je me ook tijdelijk op jouw loonlijst zetten!!
Leen Kleingeld
lekker nat gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - bisacodyl pil
Hey bocco ! Na het slikken van een bisacodyl pil gebeurt er bij mij vaak helemaal niets. Het is pas na 6u dat je een en ander voelt werken in je buik en dan ook nog vaak zonder directe aandrang. Pas 10 à 12u na het slikken komen buikkrampen opzetten. buikkrampen die steeds heviger worden en in vlagen opkomen en gaan. Naar het einde toe zelfs ondraaglijk hevig waardoor je je zelf niet meer in staat voelt om op te staan. Dit is oncomfortabel en zelfs pijnlijk ! Maar daarna begint het bouten pas echt vorm aan te nemen……mmmmmmmmmmmmm heerlijk toch??
Pedro
Pedro - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Heel grappig, maar daarna wel even opruimen: Je gaat gewoon onaneren op je bed. Als je voelt dat je moet "komen" Slinger jij je TAMP in het rond. Vooral als je veel spuit, vliegt het echt alle kanten op. (je kunt ook minder uitbundig slingeren natuurlijk) Probeer het eens:-) Lekker toch? Enjoy!
Stoute Berta
Stoute Berta - een touwtje tussen de billen
Een string is een afgeslankte versie van de tangaslip waarbij er letterlijk alleen een touwtje tussen de billen zit, de string wordt vaker ingezet voor verleidingsmanoeuvres en is dus meer onderdeel van het (sexy) lingerie segment. Echter, de tijd dat het sexy was om de string boven een lage broek uit te laten komen is inmiddels voorbij! Eraan ruiken blijft echter van alle tijden………
Caress
Caress - tot aan mijn SCHAAMSPLEET
Ja hoor, onze huisvriend Ruud zijn hand schoof gisteravond in de sauna van Boudesteijn weer eens tergend langzaam met zijn hand vanaf mijn borst naar beneden. Veel aandacht bestede hij deze keer ook aan mijn buikje, zijn vingers maakten licht masserende bewegingen. Bijna voordat ik er erg in had verdween zijn hand onder mijn badpak en belandde in mijn vochtige gedeelte waar hij snel even over mijn schaamhaar streelde. "Niet doen, nu niet" smeekte ik hem. Maar met een vluchtige kus bewees ik wel dat hij door moest gaan, liefst tot aan mijn SCHAAMSPLEET! Gelukkig was op dat moment de zandloper afgelopen zodat ik een goed alibi had om weer bij de anderen te gaan zitten. Mijn manlief Martin gaf overigens nog wel een geile knipoog en keek naar mijn VAGINE. …………
Ava Fabianus
Ava Fabianus - Broekjes altijd uit
Tja, als je, net als ik, niet helemaal bloot wilt zijn (ook niet na een gewenningsperiode) kun je je afvragen of je op een naturistenlocatie/ FKK wel op je plaats bent. Bedenk wel dat het voor andere mensen ook moeilijker zal worden zich te ontkleden als er veel geklede mensen rondlopen die zogenaamd moeten 'wennen' en dat daardoor het naaktstrand kan degraderen tot een textielstrand. Het is niet onaannemelijk dat de gemeente daardoor kan besluiten het naaktstrand op te heffen of te sluiten. Broekjes altijd uit dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook