This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kitty Miao
Kitty Miao - 2 Items
Hoi ik ben dus een spannende vrouw ik hou van lekker geile sex. heb je zin in mij ;-) Ik voldoe aan je wildste verlangens. Kom dan schatje... om je eens lekker uit te leven. Een ervaring waarvan je altijd gedroomd hebt en lekker onbeperkt mag klaar komen. Ik sta open voor soft SM.. waarbij ik de rol heb van domina. Mocht ik niet opnemen dan is waarschijnlijk iemand anders jou voor geweest! , laat even een smsje achter zodat ik je terug sms-en bij de eerst mogelijke gelegenheid. En uiteraard alles veilig heren.Op zondag zit ik vaak in de Efteling!
Kitty Miao
lekker onderbroekje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Kitty Miao
waarschuwing!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cleo Cohen
Cleo Cohen - lekker geil webcammen via skype
Psssst?? Ook eens lekker geil webcammen via skype???? Tevens show mogelijk met partner op aanvraag en tegen meerprijs???? Dagelijks online op usedslipjes.com. 10 eur 10 min 20 eur 20 min 30 eur 30 min 40 eur 40 min 45 eur 50 min 50 eur 60 min WEEKENDAKTIE 60 minuten voor 40 euro! Vrij te verdelen in meerdere sessies. Betaling via bitcoins of internetbankieren. Camcheck, geluid, toys, dominantie, slaven, bermsletjes en zuigzakjes! Wat wil je nou godverredomme nog meer dan??????
Hope Maria Carltons
Hope Maria Carltons - nieuwkomers in de parenclub van Boudesteijn
Tja, een erectie is overigens voor nieuwkomers in de parenclub van Boudesteijn helaas vaak van korte duur: het is inherent aan het doorbreken van de textilistische oude recreatievorm, zijn omgangsvormen met de andere sekse en het integreren in het - voor hen - nieuwe naturisme. Geadviseerd wordt, als je een erectie vervelend vindt, om een handdoek over de penis te gooien, een koude douche te nemen, het water in te gaan of om op de buik te gaan liggen of, mijn favoriet, aan je oma te denken! Maar zoals gezegd: naturisten zullen mannelijke nieuwkomers natuurlijk beoordelen en benaderen.
Anna Rokitama
Anna Rokitama - intenties van de amateurprostituee’s
Blootlopen verplicht stellen gaat jullie misschien wat ver, maar dat je bloot bent in mijn saunaclub is vanzelfsprekend. Bezoekers doen er verstandig aan zich hierin te verdiepen en de goudeerlijke intenties van de amateurprostituee’s te respecteren! Elders in deze FAQ wordt aan dit onderwerp nog meer aandacht besteed! Beste groet allemaal!
Rodney
Rodney - pakt mijn vrouw mijn tampeloeres
Tegenover een autorijschool bevindt zich een café. Ondertussen de vrouwen hun vrouwen theorielessen volgens zitten hun mannen in dat café. "Ik zal blij zijn als het achter de rug is, die rijlessen," zegt één van de mannen. "Mijn vrouw heeft er nachtmerries van. Laatst lagen we te slapen, pakt zij in ene mijn snikkel, buigt hem krom en begint er mee te sturen!" "Joh," zegt de tweede, "zoiets heb ik ook meegemaakt. We lagen in bed en midden in de nacht pakt mijn vrouw mijn tampeloeres en begint er mee te schakelen: 1, 2, 3, in zijn 4, enzovoort." De derde heer kijkt zijn tafelgenoten eens aan en zegt: "Bij ons was het vannacht nog raak. Ik lig net lekker te slapen als ik in ene wakker wordt, omdat mijn vrouw mijn pyjamabroek naar beneden doet, mij boven op zich trekt, mijn penis bij haar naar binnen stopt en roept '40 liter, alstublieft'………………………..
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - speel dan vier dagen de hoer
Een groepje heilssoldaten lopen met hun instrumenten over de Wallen. Gooit zo'n meisje 20 Euro naar beneden. Waarop dat meisje van het Leger des Heils zegt: "O, hoe kunnen we u danken? Kunnen we wat voor u spelen?" Waarop dat mokkel zegt : "Als je toch speelt, speel dan vier dagen de hoer, dan kan ik met vakantie."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook