This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Indy Haan
Indy Haan - 1 Item
Hallo lekkere man; even aan ontspanning en genot toe in de kerstvakantie?? Ik ben vrij sexy, ondeugend, lief sexbeestje !!. Heb jij zin in... mij?? Vrouwelijk en lekker lichaam met echte grote borsten, glad strak en nat poesje, (tong)zoenen, pzc, gek op lekker diep en nat mmmh, elk standje dat je wilt.? Heerlijke, stoute sex en altijd geil... Een date die je niet snel vergeet!... Bel mij voor een afspraakje, dan ben ik snel van jou. Veel kusjes op je DONG alvast! Ps. bij droog weer kun je me vaak vinden in de WINTEREFTELING!
Indy Haan
geil gedragen nat slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - Tangaslips en strings
Luister GVD! Tangaslips en strings worden veel gedragen door vrouwen en een handjevol travestieten, alhoewel ze beide nog veel verkocht worden is de populariteit de laatste jaren behoorlijk afgenomen, mede door de opkomst van de boxershort en de terugkeer van de normale slip. Alhoewel de string en tangaslip qua look dicht bij elkaar liggen is er wel een duidelijk verschil. De tangaslip is in zijn geheel wat breder in vergelijking met de string en wordt vaak als onderdeel van een bikini-set verkocht, de billen worden bij een tangaslip iets meer bedekt dan bij de string, en is dus meer ‘geschikt’ voor bijvoorbeeld op het naaktstrrand, onthoud dit dus!
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - Sliptong!
Sliptong! Uit pure ergernis over -voor de zoveelste keer- dezelfde schrijffout op weer een andere menukaart schreef ik destijds dit gepeperde ezelsbruggetje. Mij werd destijds geleerd dat deze tongsoort afkomstig was van op slib, een glibberige grondsoort in zee, dus hoorde deze lekkere vissoort slibtong te heten!!
Boudesteijn
Boudesteijn - BOUDESTEIJN ANTWOORD
BOUDESTEIJN ANTWOORD: Q: Het lijkt me heerlijk om in mijn blootje te lopen, maar ik durf niet goed. Hoe kom ik van mijn drempelvrees af??? A: Het gevoel wat naturisme ons geeft is niet zo makkelijk te omschrijven, het is vooral iets wat je zelf moet beleven. De drempel om voor het eerst je kleren uit te trekken op een naturistenterrein kan voor joui inderdaad hoog zijn, maar zeker niet onmogelijk om te overwinnen. Een aanrader is om in mijn eigen geile saunaclub eens te bezoeken en daar dan eerst maar eens lekker in het openbaar lekker te masturberen! mmmmm
Otto Oenema
Otto Oenema - heerlijk geile ZWEEFTEEF
Hey geile Postma! Wil jij ook snel een date met een heerlijk geile ZWEEFTEEF met van die lekkere harde sweaterpuppets??? Dan is dit de snelste manier om een vrouw bij jou in de buurt te vinden. Of je nu in België of in Nederland woont, het maakt niets uit want hier vind je alle vrouwen die op zoek zijn naar niets anders dan (anale) seks. Kijk rustig rond en ontdek het zelf, wij weten zeker dat ook jij hier de vrouw van je dromen zal vinden. Overtuig jezelf en wie weet ligt er straks al iemand jouw zak leeg te zuigen!
MIa
MIa - Mijnheer Mulder komt thuis
Mijnheer Mulder komt thuis, loopt naar de slaapkamer, doet de kast open en....... daar staat de postbode. "Zo," zegt hij, "nu u toch hier bent, kunt u eigenlijk best even deze brief aan mijn vriendin meenemen."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook