This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Flinq Grommen
Flinq Grommen - 1 Item
hallo heren!!, Ben je op zoek naar een private spice ervaring ??Wacht dan niet langer ik ben een lekker ding dat altijd geil is! Laat mij jou fantasie waarmaken. met een lekker massaje een lekker sex en pijpen... Ik schrijf op zeker discretie! Bel en bespreek al je wensen en fantasieën! mijn prijs is half uur 100, voor een uur 150euro tel: ik wacht op je voor lekker sex!! sms worden niet meer beantwoord!! Ps. Escort prijs vanaf 150 E! Ps. in de weekeinden kun je ook met me afspreken in familieparken!
Flinq Grommen
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - 49-jarige dominee ontslagen
De protestantse kerk in de Noord-Duitse stadstaat Hamburg heeft een 49-jarige dominee ontslagen omdat hij seks heeft gehad in zijn kerk. Een 32-jarige vrouw, lid van de kerkenraad, had hem aangegeven. Volgens haar heeft de dominee haar met rode wijn dronken gevoerd en overrompeld. Na een kerkdienst in november vorig jaar werd er flink gedronken in de kerk. Op een gegeven moment na middernacht waren alleen nog de predikant (getrouwd, drie kinderen) en de vrouw in het gebouw, aldus het relaas van het slachtoffer. De dominee ging aan haar slipje zitten en begon heftig te hijgen. Vervolgens verloor de vrouw het bewustzijn. De volgende ochtend werd de vrouw half naakt wakker tussen de kerkbankjes. Haar broek en slipje waren zoek! Dominee G. probeerde vergeefs de zaak te sussen door via e-mail excuses te sturen……………
Heidie Sneespray......
Heidie Sneespray...... - Sliptong!
Sliptong! Tot mijn verbazing las ik na de komst van de nieuwe spelling op diverse menukaarten steeds vaker het woord ‘sliptong’! Bedoelde men soms dat de vissers met hun sleepnetten deze tongsoort van de zeebodem afschrapen? Dan zou de benaming volgens mijn logica eerder “sleeptong”horen te zijn. Vele jaren en diverse woordenboeken, zelfs wickipedia, later ben ik er nog steeds niet achter!! Dus: welke visser helpt mij aan de juiste uitleg c.q. benaming voor deze vissoort? Bij voorbaat dank!
ROBSTER
ROBSTER - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben of als de “Russen weer eens in het land zijn”dan draait het bij mijn telkens uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Lekker naakt schuin je benen achterwaarts spreiden en zo tegen de punt van een tafel staan, zodanig dat je DONG min of meer op de tafel ligt - eventueel een lekkere dikke handdoek kun je onder je TAMP leggen. Nu stotende, glijdende en duwende bewegingen maken, zodat je DONG overal een ongelooflijk lekker genot krijgt en in enorme extase komt... Je kunt je volle ballen of balzak vooral vlak ook tegen de tafelpunt laten komen... mmmmmm het is fantastisch lekker en langzaam bereik je een enorm hoogtepunt. Je kunt aan een lekkere geile ruk- of sekshoertje denken maar ook een geile foto op de tafel zetten.. of op de tv naar een geil rukfilmpje kijken.... Ik doe het heel vaak zo en vind het orgasme steeds lekkerder worden!! Tussendoor af en toe even langzaam trekken en je DONG strelen dan weer tegen de tafelpunt. Er zijn tal van geile variaties mogelijk en je gaat steeds meer spuiten en langer en heviger klaarkomen! Lekker toch? Enjoy!
Nona Chease
Nona Chease - 99 frikadellen
Twee nonnen komen een snackbar binnen en bestellen 99 frikandellen. "Waarom 99?" vraagt de man van de snackbar. "We zijn in het klooster met 99 nonnen", zegarage van Boudesteijn de ene non. "Tja", zet de man van de snackbar: "Er zitten 20 frikandellen in een doos. Neem nu vijf dozen. Het is tegen sluitingstijd, dan ben ik er vanaf." "Goed", zegt de andere non, "Dan nemen we 100 frikadellen. Dan eten we die ene wel op."
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - altijd een slipje
Jongens, het lijkt er wel op of de meeste vrouwen niet meer bloot rond willen lopen! Mijn eigen vrouw is er gvd ook zo ééntje. Dit wordt over het algemeen door mij getolereerd: maar dat is lang niet altijd zo. Mijn vriend AAD bijvoorbeeld heeft hier nogal eens moeite mee: als iedereen bloot loopt in de parensauna van Boudesteijn en mijn vrouw niet, dan kan dat de verhoudingen onderling verstoren! Mijn vrouw zegt overigens dan wel dat ze altijd een slipje draagt als zij ongesteld is……………….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook