This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fried Kaanen
Fried Kaanen - 1 Item
GEZOCHT : Lekkere seks! GEVONDEN, lekker vrouwtje, perfect lichaam, zie foto's origineel, dus lekkere vent, maak even tijd vrij om lekker te komen spelen, alles is vrijwel mogelijk, vlak buiten Nijmegen, geen mooie verhaaltjes, geen onaangename prijs verassingen, nee ik geniet van seks, vraag een redelijke vergoeding, dus wat let je om een afspraak te maken? Doe alles wel safe, en reageer niet op sms, voicemail en op belletjes zonder nummerherkenning. Heb vrijwel hiermee alles gezegd volgens mij…....bel me dus maar eens! Ook is het Mogelijk voor vrachtwagenchauffeurs met hun wagen bij mij te komen,er is een goede parking!
Fried Kaanen
mmmmmmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - onvermijdelijke olielamp
Een Arabier stuit op de onvermijdelijke olielamp. De geest daarin wordt vervolgens tot vervelens toe lastig gevallen met wensen. Uiteindelijk is die het spuugzat en merkt brommerig op: "Nu is het genoeg geweest. Ik vervul geen wens meer. Je hebt alles al." De Arabier kijkt hem smekend aan en zegtn: "Alsjeblieft geest. Nog 1 allerlaatste wens. Ik ben stapel verliefd geworden op prinses NINA.. Laat mij een week in extase tussen haar heerlijke dijen mogen doorbrengen!" De wens gaat in vervulling. Nog geen vijf minuten later bivakkeert de Arabier inderdaad tussen de heerlijke dijen van prinses NINA. Als tampon....!
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - bdsm of fetisjisme
HEY JIJ DAAR! Ook zo nieuwsgierig, onderdanig, slaaf, switch, Meester / Meesteres of fetisjist? Iedereen van 18 jaar en ouder, die geďnteresseerd is in bdsm of fetisjisme is hier op usedslipjes.com van harte welkom!! Je kunt, net als ik, een stout profiel aanmaken, contact leggen met andere bdsm-ers en fetisjisten en informatie delen. Deze kan bestaan uit foto's, verhalen, evenementen en ga zo maar door. Kom gerust een kijkje nemen en wordt ook gratis lid op de Fetisjist - de communuty voor bdsm en fetisj minded mensen. Als lid maak je deel uit van een community waar BDSM-ers en fetisjisten zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en waar ze met andere BDSM-ers en fetisjisten contact kunnen leggen en informatie kunnen delen. Die informatie kan bestaan uit foto's, verhalen, evenementen en ga zo maar door!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - FKKen religie: gaat dat samen?
FKKen religie: gaat dat samen? Tuurlijk! FKK en religie gaan uitstekend samen, maar er zijn mensen voor wie religie een sta-in-de-weg is voor het in de praktijk brengen van hun FKK idealen en gevoelens. Er zijn zelfs een hoop FKK-ers/ijsberen die elke week trouw met hun vrouw de kerk bezoeken. In de nieuwsgroep nl.naturisme werd aangetoond dat verscheidene EO-jongeren ook bijna allemaal lid zijn van een FKK-club. Aan de andere kant zijn er ook mensen (gereformeerden, hervormers, katholieken) zoals bijvoorbeeld ene Piet Immerzeel die het naturisme en dat 'blote gedoe' nu ineens scherp veroordelen en zelfs hun beklag doen bij lokale overheden! Bah!
george
george - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Probeer een orginele kapok-hoofdkussen te bemachtigen. Snij er een gaatje in zodat je DONG er in past, en wieberen maar. Ook zeer geschikt bij plassen als je er in zit, want het kapok lijkt te absorberen. Wel 2 kussenslopen gebruiken als je de kussen “normaal” gebruikt, anders stuift de kapok door je slaapkamer en dat is een stoffig gedoe. Lekker toch? Enjoy!
Preston
Preston - Wat zegt de wet eigenlijk nou over het toestaan van naturisme?
Wat zegt de wet eigenlijk nou over het toestaan van naturisme? Het in de praktijk brengen van naturisme is bij de wet geregeld. De Nederlandse wet zegt het volgende: Artikel 430a, Wetboek van Strafrecht: "Hij die zich buiten een door de gemeenteraad als geschikt voor ongeklede openbare recreatie aangewezen plaats ongekleed bevindt, op of aan een voor het openbaar verkeer bestemde plaats die voor ongeklede recreatie niet geschikt is, wordt gestraft met een geldboete van de eerste categorie." Dat betekent in de praktijk dat naturisme, amateurprostitutie en naaktrecreatie toegestaan is op elke plaats die daarvoor geschikt is!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook