This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Machtold Chang
Machtold Chang - 1 Item
Hallo ik ben ook een zeer lekkere, geile vrouw!! heb jij ook zin in lekkere sex? (omg utrecht) ik geef jou een heerlijk uur lekker pijpen [zc),ECHT tongzoenen,likken intiem meerdere geile STANDJES Onbeperkt klaarkomen alles wat jij lekker vindt!!! 125 EURO een heel uur ALL IN!!!!! geen aparte prijzenlijst! ben slank, blond haar, D cup, mooi nat en geil kaal kutje!! psst ik ontvang alleen spontane-NL-mannen en parkeren kan gratis en discreet voor mijn deur, alleen bellen met je nummertje s.v.p……... Tijdens de kerstvakantie kun je me ook vinden op de betere kerstmarkten! (bij de Gluhwein kraam)
Machtold Chang
stout slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - voor het eerst op een naaktstrand
Mensen die voor het eerst op een naaktstrand zijn houden wel eens een (bikini)broekje, string of zelfs een bikini/badpak aan onder het mom van 'aan het naturisme wennen'. De praktijk zal echter uitwijzen dat je veel sneller aan het naturisme went als je gewoon bloot bent. Hoe langer je wacht met het afleggen van dat laatste stukje textiel, hoe moeilijker dat later wordt. Probeer nu ook je textiel te verwijderen terwijl je dit leest!
Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - de sterkste vagina ter wereld
De Russische Tatjana Kozhevnikova heeft de sterkste vagina ter wereld: ze kan er 14 kilo mee tillen. Ze brengt een houten ei in met een haakje eraan vast en hangt daaraan gewichten. Het is een officieus record, want in het Guinness Book of Records zijn helaas geen vaginale records te vinden.
Bibi
Bibi - wie niet vertrouwd is met amateurprostitutie
Tja, het dilemma bij veel hoerenbeffers is dat wie niet vertrouwd is met amateurprostitutie er meestal ook bijzonder tegenop ziet om naar een verenigingsterrein of rijtjeshuis te gaan. Toch vind je daar de meest beschermde omgeving. Precies de omgeving waar je je beslist niet bekeken zult voelen. De eerste keer op een heb je inderdaad het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Natuurlijk is dit niet zo. Je bent het immers niet gewend om in een vreemde buurt naar een amateurprostituee te gaan, waardoor je dit denkpatroon puur aan jezelf kunt toeschrijven! Probeer het maar eens en laat me dan weten of ik wederom gelijk had!
AD
AD - de rijpe Russische schone
Na het blijde weerzien met de rijpe Russische schone, gisteravond, zette ik me vandaag op een barkruk met een glas water. Een mens kan immers niet elke dag zuipen… Bovendien stond er nog genoeg gezuip voor de boeg met mijn vrouw thuis. Als je met haar zuipt dan is je lever binnen de kortste keren herleid tot spek met eieren! Naast me schoof inmiddels een Poolse aan. We maakten op een gereserveerde manier kennis en een niet opdringerig gesprek volgde. In eerste instantie had ik niet gedacht om haar eens sexueel van katoen te geven, maar na bepaalde wendingen in de situatie kreeg ik een geile opwelling en vertrokken we toch naar een willekeurige kamer, mmmmmm
Winfried
Winfried - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Dit werkt VOORAL goed bij besneden TAMPERTS. Je gaat zitten of liggen op bed. Je maakt je vinger beetje nat met spuug of glijmiddel. En je maakt je TAMP stijf en ga nu met je vinger langs je spuit gaatje wrijven. Is echt super lekker je kan lekker lang genieten! Lekker toch? Enjoy!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook