This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Willy van Achteren
Willy van Achteren - 1 Item
Hoi daar! Ik ben een zeer mooie BERMSLET die NU OOK ZEER erotische massage's en meer aanbied bij mij thuis in Veenendaal .. .. .. .. .. NU MASSAGE ACTIE!! Zie Extra Info! .. .. .. .. .. .. .. .. .. Ik ben slank met een lekker geil rond kontje, en vind het absoluut niet erg als je daar eens wat in wil stoppen (echter geen groente e.d. meer zoals laatst een stronk bloemkool….) .. .. .. .. .. .. .. Ben je op zoek naar (ont)spanning en genot met een aantrekkelijke meid die niet alleen de looks maar ook een vlotte babbel heeft? .. .. .. .. .. .. .. Het begint al bij de eerste aanraking.. Contacteer me via mijn gedragen slipje en wie weet……… Ook is het Mogelijk voor vrachtwagenchauffeurs met hun wagen bij mij te komen,er is een goede parking!
Willy van Achteren
lekker gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandana Platjes
Brandana Platjes - zijn vorige sekspartners
Hallo, Ik ben ongeveer een jaar geleden ontmaagd door mijn huidige vriend. Ik heb ook alleen nog maar met hem seks gehad. Maar nou zegt hij dat hij bij mij minder voelt dan bij zijn vorige sekspartners, omdat mijn vagina wijd is. Hoe kan het dat mijn vagina zo wijd is, ook al heb ik nog nooit seks gehad of er iets ingestopt oid? En wat zou ik hier aan kunnen doen?
Merel Blaauw
Merel Blaauw - een naturistencamping of naaktstrand
DAG HOOR! Steeds meer vrienden van mij verkiezen de laatste tijd een naturistencamping of naaktstrand boven een textielcamping! De sfeer op een naturistencamping is vaak veel geiler, net als bij FKK, zo redeneren ze! Op naturistencampings en -terreinen is het over het algemeen ook veel schoner. Een textielcamping kent in de ogen van de naturist veelal irritant gedrag als: aan beide kanten luidruchtige buren, opgestapelde bierkratten naast de tent, radio's die te hard staan, geschreeuw, lawaai 's nachts, veel zwerfvuil, scheurende auto's en knetterende brommers op het terrein, en vieze vingerkapotjes in de w.c. met als gevolg: overlast. Dit alles zul je op een naturistencamping/FKK vrijwel niet tegenkomen. De argumenten om het naturisme eens te ondergaan zijn hiermee ruimschoots vermeld dus ik doe vanaf nu aan ook mee!
george
george - Mijn TAMPERT sloeg al als een sloophamer
Toen AAD gisteravond weer eens met zijn luie kloten in de jacuzzi lag, doolde ik wat rond in de bar. Dan laat je speciaal je wingman overkomen en meteen heb je al niks meer aan hem. Maar ik was er niet rouwig om, want aan de bar raakte ik in een conversatie met een Iranese! Het was eigenlijk haar Turkse vriendin die haar voorstelde en erop hoopte dat ik een trio met hen zou ondernemen, maar gaandeweg in het gesprek werd dat Turkse stuk vreten overbodig en stond ik er nog alleen met de Iranese. Ik schrijf: een vrij mooie verschijning met ook een hoop body-art. Mijn TAMPERT sloeg al als een sloophamer tegen de toogrand en dat was dan weer het startschot om met haar naar de hamer te haasten. Onderweg kom ik AAD nog tegen en ik bazel in het voorbijgaan tegen hem dat ik een paar “atoombommen” op Iran ga gooien!
Gijs
Gijs - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Een lekkere manier van onaneren is je TAMP in een goed vochtig washandje stijf wrijven (als hij al niet stijf is!) en dan aftrekken. Je hebt het gevoel dat je jouw fuckbuddy of sexmate in haar goed ingesmeerde VAGINE met glijmiddel pompt! Lekker toch? Enjoy!
Freeda Springsteen
Freeda Springsteen - spiernaakt de badkamer uit
Een kerel komt 's avonds spiernaakt de badkamer uit, stapt bij zijn vrouw in bed en zij zegt zoals gewoonlijk: "Ik heb hoofdpijn". "Prima" zegt die gast, "ik heb net in de badkamer mijn snikkel helemaal ingesmeerd met hoofdpijnpoeders. Je mag zelf bepalen of je 't oraal wilt innemen of als een zetpil."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook