This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ploooy
Ploooy - 4 Items
HEY BOCCO! pik jij deze geile bermslet op voor een geile date (geen anaal of extremen!)? goudblond schaamhaar , pijpen zonder condoom graag alleen bellen geen SMS en alleen met nr aan bellen, graag serieuze bellers. 60 euro voor een geil half uurtje. en 100 euro voor een uur met mij Waar wacht jij nu nog op? Ps. ik ga niet meer mee met kerels naar de Winterefteling! Veel te lang in de file gestaan laatst….
Ploooy
mijn gedragen slipje is ook te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ploooy
jezus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ploooy
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ploooy
tits en tits
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - je kleren uit in naam van de Heer!
Volgens mij valt een aantal gelovige ijsberen een zekere aversie of fobie voor het (door God geschapen) blote lichaam aan te rekenen en waar die vandaan komt is mij volstrekt onduidelijk! Jongens luister daarom goed! Het lichaam is geschapen zoals het bedoeld is: bloot!! In plaats hiervan uit te gaan houdt men krampachtig vast aan de zondeval zoals die in de Bijbel is beschreven! Trek dus gewoon lekker je kleren uit in naam van de Heer!
Mildred Kapuki
Mildred Kapuki - een bloedhekel aan pijpen
Een man bezoekt zijn huisarts. Hij wil een stuk van zijn duim laten amputeren. De dokter Hans reageert verbaasd, maar de man dringt zo aan dat hij mokkend aan het vreemde verzoek voldoet. Vervolgens vraagt hij wat hij met het stuk duim moet doen. "Ik wil dat u het aan mijn penis naait, dokter Hans." Ook aan dit merkwaardige verzoek geeft de dokter Hans gehoor. Toch kan hij het niet nalaten te vragen wat zijn patiënt in hemelsnaam bezielt. Waarop de man antwoordt: "Ach, mijn vrouw heeft een bloedhekel aan pijpen, maar nagelbijten doet ze hele dag door."
Tonnie Lasseur
Tonnie Lasseur - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het altijd uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Ik heb bij de Afrikaanse winkel elastiekjes gekocht. Ik gebruik er ongeveer 300 stuks. Ze moeten wel van rubber zijn en iets dikker.. Ik hou mijn DONG half slap maar pomp de eikel helemaal op.Dan begin ik achteraan de eerste elastiekjes om mijn DONG te schuiven, en ondertussen blijf ik mijn eikel oppompen. Ik blijf er elastiekjes omdoen tot onder mijn eikelrand (die dan heeel dik is..) Ik blijf zo een half uur rondlopen, met een slappe DONG een een super dikke opgezolle rood/paarse eikel.. Dan gaan ze er van af (gaat wel vrij lastig de elasticjes zijn zo klein als een euro cent.) .Dan heerlijk met een super grote dikke rode eikel spuiten.. Lekker toch? Enjoy!
Hendrikus
Hendrikus - Mayer-Rokitansky-Küster
Een op de 4000 tot 5000 vrouwen heeft het syndroom van Mayer-Rokitansky-Küster. Dat betekent dat ze zonder vagina en baarmoeder zijn geboren. Wel hebben ze eierstokken, een clitoris en schaamlippen. De precieze oorzaak van de aandoening is nog onbekend.
Preston
Preston - SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
Al om 11 in de voormiddag stond ik aan het metalen hek van de SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN te rammelen als een bezetene. Nadat ik werd binnengelaten constateerde ik reeds een aanzienlijke hoop fraaie mokkels. Ik moest natuurlijk eerst nog ff in de sfeer komen en dat deed ik met een koffie aan de bar. Daar al met een paar schoonheden kennis gemaakt. Maar eerst toch gaan ontbijten en daarna wat wellness! Na dit alles ging ik weer in de bar hangen en ik constateerde dat er nog steeds weinig ijsberen waren, maar dat er wel een hoop mokkels bijgekomen waren. Zoals steeds ook weer de hoofdzakelijk blonde clan Duitse en Poolse wijven. Hoewel ik wel lust had in een blondine, kwam een brunette toch mijn aandacht weer stelen. Ik heb het hier over een Turkse! Toen ik nog maar net binnen was hadden we al kennis gemaakt, maar na ons tweede onderhoud ontvoerde ze me uit de bar en kwam ik op een groezelige kamer terecht, mmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook