This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Reaven Tweeling
Reaven Tweeling - 4 Items
HEY BORSTENZUIGERTJE! Ik ben er voor jou! Een Puur, spontaan, slank en goed uitziend Bare Sletje !!! Ik ontvang jou dan op MAANDAG t/m VRIJDAG van 10:00 t/m 17:00 uur bij mij ECHT prive te NIEUWEGEIN. Ik ben voor echt veel in dus vraag maar. Wel vraag ik voor dit lekkers een vergoeding van 100,00 voor een vol uur of 75,00 voor een half uur. Voor 50,00 extra doe ik mits schoon alles ZONDER CONDOOM tot het eind. OOK EEN VLUGGERTJE IS MOGELIJK 50,00 Voor een afspraakje kun je van ma. t/m vr. vanaf 8:30 uur bellen Contact me gewoon net als de rest hier via mijn lekker lang gedragen slipjes!
Reaven Tweeling
mijn lichaampje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Reaven Tweeling
travo
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Reaven Tweeling
leuk tegeltje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Reaven Tweeling
show me the way!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies Kakra
Annelies Kakra - naturisme/ FKK
Tja,. als mannen voor het eerst kennismaken met het naturisme/ FKK kunnen erecties best wel aan de orde zijn. De huidige maatschappij heeft ons n.l. geleerd dat we opgewonden moeten worden bij het zien van een naakte vrouw. Het is de taak van het naturisme/FKK om nieuwkomers te leren dat elkaars naakte lichaam heel gewoon is en geenszins automatisch hoeft te leiden tot het krijgen van een bikkelharde erectie. Amateurprostituee’s zullen echt niet zo krampachtig reageren als een man een erectie heeft (een erectie is per slot van rekening natuurlijk en heel normaal), maar eerder de persoon in kwestie de gelegenheid geven zijn denkpatronen bij te stellen…………….. Dus als het aan de orde is, dan laat je hem gewoon lekker bloeien!
Aappiej
Aappiej - Je kunt je vagina zelf trainen
Je kunt je vagina zelf ook trainen zodat hij strakker aanvoelt hoor !! Probeer maar eens 2 vingers erin te steken en ze uit elkaar te doen (als een schaar) en vervolgens ze samen te knijpen. Het is een beetje alsof je je plas ophoudt zeg maar. Zo kun je trainen of tijdens de sex je spieren iets aanspannen voor meer gevoel hij hem en bij jou. Als je hier meer over weten, google op "bekkenbodemspieren".
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - in de PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Ik besloot gisteren in de PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN even tot rust te komen en ik nestelde me in een zetel in de barruimte. Ik genoot van een latina die haar kont stond te shaken vlak voor mij en toen het voor haar duidelijk was dat er bij mij even niets te graaien viel, droop ze gelukkig af. Niet erg, want toen viel me een andere, zeer grote blondine op. Een prachtexemplaar! Ik meende haar wel te herkennen, maar ik liet het niet merken. Ze zat daar helemaal alleen afgezonderd van de andere Duitse en Poolse blondines… Zij was ongetwijfeld de verstotene van het clubje. Ze moest de empathie in mijn blik waargenomen hebben en kwam (naakt) gehurkt naast me zitten. Ze stelde zich voor en ik kwam te weten dat ik haar waarschijnlijk ooit eens in een homoclub gezien had. Ze viel best mee in de omgang en net toen ik wou vermelden dat ze evengoed op mijn DONG mocht komen zitten ipv daar zo ongemakkelijk en nederig naast de zetel te hangen, zag ik uit mijn ooghoeken een idioot breed staan grijnzen. Het bleek mij goede vriend AAD te zijn.
Cindy Koppelaar
Cindy Koppelaar - zeepproducten
Vagina’s maken zichzelf schoon. Er is geen reden om hier zeepproducten voor te gebruiken. Echt een kutverhaal dit alles!!!
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - jonge meubelmakers
Twee jonge meubelmakers uit Drente gaan op stap in Parijs en belanden in een kroeg op Montmartre. Omdat ze geen woord Frans spreken tekenen ze op een stuk papier een bierglas en steken daarbij twee vingers op. Ze worden op hun wenken bediend. De wufte dame achter de bar vermoedt dat zij nog wel iets meer in de zin hebben. Zij tekent een bed op het papier en laat dit met een verleidelijke blik aan het tweetal zien. Waarop de ene zijn maat aanstoot en fluistert: "Verrek, die meid is helderziend! Hoe kan zij anders weten dat wij meubelmakers zijn?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook