This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Roxan Martens
Roxan Martens - 1 Item
HI THERE! I have beautiful breasts! Delicious ass! Plump lips ... My smart figure will bring you crazy! I love sex and generous man! Always friendly and tactful. Damn sexy, moderately severe and depraved. Getting into my network will not get out. Come and try me. Call me ! I also accept bitcoins!
Roxan Martens
used panty!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - KUT betekent korte urine trechter
Het woord ‘kut’ is waarschijnlijk voor het eerst in de zestiende eeuw gebruikt. Het is onduidelijk waar het precies vandaan komt. Ps. KUT betekent korte urine trechter LUL betekent lange urine leider!
Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - Vrouwen die last hebben van vaginisme
Vrouwen die last hebben van vaginisme spannen onbewust hun bekkenbodemspieren aan en dan kan er nog geen vinger of tampon in hun vagina. Dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling maar je zou je bekkenbodemspieren kunnen trainen. Dan kan het voor hem ook lekker strakker voelen!!
Ayse Güngör Rukiyye
Ayse Güngör Rukiyye - SEX UIT HET VUISTJE
Als ik alleen thuis ben dan draait het vaak uit op: SEX UIT HET VUISTJE! Hier nog een tip: Je smeert je DONG en ballen in met mint shampoo. Het word heerlijk koud. Je gaat vanzelf trekken. Heerrrrlijk!
Lexy
Lexy - "Examen!"
De directeur van een school loopt eens langs bij een van zijn klassen. In de eerste de beste klas waar hij komt ziet hij een blote vrouw staan, alle leerlingen kijken vol bewondering. "Wat moet dit voorstellen?" vraagt hij. "Seksuele voorlichting", antwoordt de lerares. De directeur vond het wel een beetje vreemd, maar goed zij is de lerares en het zal er wel bijhoren. De volgende week komt hij weer in dezelfde klas en ditmaal staat er een blote vent. "Seksuele voorlichting les 2", voegt de lerares toe. De week erna gaat de directeur nogmaals kijken en wat ziet zijn oog: alle kinderen zijn met elkaar aan het neuken! Geërgerd vraagt hij: "wat moet dit nu weer voorstellen?" Waarop de lerares antwoordt: "Examen!"
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - gebaseerd op de schepping
In de Bijbel staat nergens dat je je zou moeten kleden. Je schamen voor jouw TAMPERT zoals veel gelovigen (van ons) willen is dus niet gebaseerd op de schepping, maar op feitelijke gebeurtenissen na de schepping!! Terwijl in de bijbel wél om het hardst wordt geroepen dat we geschapen zijn naar God's evenbeeld. Een veel gehoorde stelling binnen de FKK-clubs is dan ook: als God had gewild dat we ons zouden moeten schamen zouden we gvd wel met kleren aan zijn geboren! Uit die kleren dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook