This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Manuela
Manuela - 1 Item
Hey stoute mannen! Gezellig dat ik even je aandacht in beslag heb genomen. Ik ben een wilde ondeugende dame en Ik zoek een leuke ondeugende man die die net als mij erg openmindend is. Ik heb al aardig wat ervaring op seksgebied en sta ook voor veel open, .....jouw ervaring is dus heel erg welkom. Nieuwsgierig geworden en goesting om samen een beetje op heet avontuur te gaan contacteer me dan vlug via mijn gebruikte slipjes.. Tot snel...
Manuela
mountain slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - hand
Laatst zit ik met mijn vriendin in de sexbioscoop. Ik zeg: : "Die dame rechts van mij, vindt mij denk ik aantrekkelijk want ze zit continue in haar bloesje!" Zegt mijn vriendin :"Dat wil nog niet zeggen dat ze jou aantrekkelijk vindt!" "Jawel, want ze doet het met mijn hand"
Wim van Beffum
Wim van Beffum - rara wie ben ik......
Wat is een man met 3 vrouwen? Een paradijsvogel. Wat is een man met 2 vrouwen? Een geluksvogel. Wat is een man met 1 vrouw? Een pechvogel. Wat is een man zonder vrouw (zoals ik!) ? Een trekvogel.
Caramel
Caramel - grappig figuurtje
Leuk hoor een sexy slipje of string met een schattig patroontje of een grappig figuurtje erop, maar eigenlijk is er op dat broekje natuurlijk veel te weinig plek. De oma onderbroek bevat veel meer stof en heeft dus veel meer plek voor leuke patroontjes, stripfiguurtjes, teksten en ga zo maar door. Dat maakt het dragen van een vrolijke onderbroek voor mij een stuk leuker!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - "typisch mannelijk"
Wat gedragen we ons weer typisch mannelijk toch, we vertellen in geuren en kleuren wat we met de dames doen, laten niets aan de beeldspraak over, gaan tot diep in de details, maar oops, als het op masturberen aankomt, gedragen we ons weer "typisch mannelijk". jullie ego?
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - opa
Loopt een oud mannetje op de wallen. Vraagt een hoer: "Hee opa, zullen we het nog eens proberen?" Zegt opa: "Nee meid, dat gaat niet meer." Zegt die hoer: "Kom kom, we gaan het gewoon proberen." Hij naar binnen, en gaat er op als een jonge vent, wel 5x achter elkaar. "Pfff", zegt die hoer, "je zei nog wel dat het niet meer ging." Zegt opa: "Ja, dat kan ik nog wel, maar betalen niet meer."
Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - de sekslat ligt te hoog.....
Je moet bij het sexen de lat voor jezelf zo hoog mogelijk leggen, want dan kan je er makkelijker onder door...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook