This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Meta Venezuela
Meta Venezuela - 1 Item
Geile Massage Vanaf 35, euro. Hallo!! Hoikes! Ik ben een leuke en spontane moeder en ik heb twee heerlijke borsten en een lekker strak kontje . Ik doe mijn werk met enthousiasme met inachtname van de veiligheid . Hollandse mannen hebben mijn voorkeur mijn specialiteit is een complete erotisch massage all-in , relax massage , tantra massage en sportmassage. Ik wil jou dan ook graag verwennen , ik ontvang jou in mijn discreet appartement in Utrecht ,parkeren is niet gratis , douchen is tijdelijk niet mogelijk . Vanaf 10.00 tot 17.00 uur op maandagen!
Meta Venezuela
gedragen slipjes te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Maar je ben toch getrouwd
Man komt de aan de bar zitten en gooit zijn gleufhoed er op. Besteld een borreltje en zit intussen met zijn hand in de gleuf van zijn hoed te wrijven. Vraagt de barkeeper: "Waarom doe je dat?" "Nou, als ik dat doe denk ik altijd aan mijn vriendin." Barman: "Maar je ben toch getrouwd??" "Ja, maar als ik aan mijn vrouw denk, draai ik mijn hoed om."
Nadia Nicolina
Nadia Nicolina - Analverkehr praktizieren
Ganz klar: Der Klassiker unter den Stellungen, in denen Sie Analverkehr praktizieren können, ist immer noch die Hündchenstellung, auch Doggy Style oder á tergo genannt. In der Hündchenstellung kniet die Frau und stützt sich mit den Armen ab und streckt dem hinter ihr knieenden Mann ihren Po entgegen. Durch die leichte gespreizte Position der Knie öffnen sich die Pobacken, was es besonder leicht macht, den Penis in die Vagina oder den Anus einzuführen.
Andrea Gomez
Andrea Gomez - in de vorm van een YONI
Voedselerotiek kent meerdere varianten, zoals bij mij een heuse deegwarenfetisj - Hierbij zijn brood of deeg de focus. Deze vorm van voedsel-erotiek is in Zuid-Amerikaanse landen en India in gebruik. Ik bak zelf altijd een stuk bladerdeeg in de vorm van een YONI!
rio
rio - Lekkere negerin met een flinke kont in een paars slipje
Lekkere negerin met een flinke kont in een paars slipje, daar word ik nou vrolijk van! Een lekker negerintje in een lekker paars slipje. Wanneer je het opzij trekt zie je haar blote kont met daaronder een perfect zacht roze kutje dat glimt van het vocht. Ze is geil en wil maar 1 ding, lekker in die aars van d'r gepakt worden zodat d'r lekkere kont hen en weer schud bij elk stootje. Lekker hoor!
Zwaantje Holsteen
Zwaantje Holsteen - zwart ondergoed
Ook ik heb daar last van..ik heb best last van witte vloed en ik heb altijd gedacht dat het een zeer bijtend ( zuur ) goedje was.In zwart ondergoed heb ik altijd na verloop van tijd een witte streep in mijn kruisje van mijn slipje.Maar inleg kruisjes kan ik ook niet dragen want ik ben zeer gevoelig op het gebied van schimmelinfectie's.Heb net ff wat gegooled maar vind het ook niet echt.Eigenlijk weet ik ook niet precies hoe het kan,heb er ook nooit echt wat achter gezocht,maar nu je het zegt.....Misschien krijgen we er antwoord op via deze topic!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook