This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Britney
Britney - 1 Item
Goedendag, Ik ben Britney Ik werk als vrijwilligster, dus genoeg om handen. Alleen begin ik steeds meer zin te krijgen in gewoon een heerlijke vrijpartij! Omdat ik niet echt meer op een relatie zit te wachten, zoek ik gewoon een leuk sexmaatje. Leeftijd maakt me niet uit, als je maar hygienisch en discreet bent! Ik zou je graag regelmatig ontmoeten (als het klikt). Koop je snel mijn slippie??
Britney
diverse gebruikte items....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - non-actief
Wat is een pater die het met een non doet? Een pater op non-actief!
Brandana Platjes
Brandana Platjes - broekje vol met POEP
Jaa! Mijn ex-man AAD had het ook.. Altijd elke dag zat zijn broekje vol met POEP. Hij droeg van die boxers, en die kropen dan helemaal tussen zijn batsen in. Toen ik het zat was heb ik hem gewoon zijn boxers laten zien en hij vond het natuurlijk genant. Dan zij hij ook nog eens glashard, wel met een lach op zijn gezicht ''is toch niet waar, je ziet niet goed'' Benieuwd hoe het nu, jaren later is.. En of zijn nieuwe vriendin het door heeft.. Zal vast wel……. Geluk ermee……
Arabellyn
Arabellyn - eten is belangrijk
Jongens! eten is belangrijk maar daarvoor ga je niet naar de club.. toch?? Heel misschien dat het voor sommigen een onderdeel is van een totaalpakketje maar voor mij zeker niet hoor! Sterker nog, de porties die je in menig Duitse club krijgt zijn van dien aard dat je na het nuttigen van zo’n maaltijd minstens een uur nodig hebt om uit te buiken... zonde van de n*uk tijd hoor! Geef mij dan maar maaltijden in buffetvorm waarbij je zelf kunt pakken wat je nodig hebt. (en zo vaak je maar wilt!) Zo doe ik gewoon steeds een klein bordje…….
Doktor Hans
Doktor Hans - beroepsmatig
Ik zit laatst weer eens een keer met mij vrouw in een chinees restaurant, als er een uitdagend blondje naar me toekomt. "Hallo! Dat is lang geleden!" zegt ze "Hoe gaat het met je?" Mijn vrouw kijkt haar met een scheef oog na en vraagt nijdig: "Wie is dat?" "Rustig maar! Ik ken haar al een hele tijd, maar echt allleen beroepsmatig." "Oh ja? Welk beroep dan ? Dat van jou of dat van haar?!"
Gordon
Gordon - maagd
Waarom trouwen mannen het liefst met een maagd? Omdat ze geen kritiek kunnen vedragen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook