This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Norma-Jean Sicily
Norma-Jean Sicily - 1 Item
Hoikes! Naast mijn werk voer ik ook graag mijn uit de hand gelopen hobby uit. Ik heb ook graag sex met mijn hoge fucking boots aan . jij mag ook met mijn dildo spelen Ik ben gewoon een echte liefhebster. Wil jij mij eens laten SPUITEN? Ook SPUIT ik als je DONG er nog inzit, dat geeft een heerlijk GEIL gevoel xx Slank zeer verzorgt geheel glad en ....... Intiem of erotische massage(met warme olie) of beidde. body to body uur 120 Escort regio Tilburg Eindhoven Den bosch of Nijmegen! .
Norma-Jean Sicily
surinaams gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pepijn
Pepijn - zacht over je DONG en ballen strelen
Stel dat het witte slipje van jouw vrouw weer eens lijkt op de japanse vlag maar je wilt toch lekker iets van jezelf kwijtraken zonder haar aarsbatsen! Je pakt een colbertjasje, met van die zachte gladde binnenvoering erin, ga die binnenvoering zacht over je DONG en ballen strelen, tussen je benen door voelt ook lekker. Jouw DONG wordt zo keihard. Je kunt zo een hele tijd doorgaan, de voering in het colbertje voelt geweldig lekker aan je DONG, daarna doe je je DONG helemaal in de voering zo, dat ook de eikel in de voering is, dan ga je met je hand langzaam trekken, zorg ervoor dat een ander deel van het jasje met de binnenvoering over je ballen en tussen je benen voelt strelen. Trek zo langzaam totdat je heel heftig klaarkomt. Het colbertje moet dan wel naar de stomerij, als je niet in het colbertje wilt spuiten, moet je ervoor zorgen dat de eikel net vrij blijft, dus de voering blijft onder de eikelrand. Dat voelt ook erg lekker trouwens. Is echt een aanrader!!
Richard Rotteveel
Richard Rotteveel - wijze woorden
Oude wijsheid: "Een man wordt dan pas oud als hij de hele nacht nodig heeft voor wat hij vroeger de hele nacht deed."
Fried Kaanen
Fried Kaanen - FT (französisch total)
Ich kenne da noch eine etwas andere Definition: FT (französisch total) - Oralverkehr bei ihm, Ejakulation im Mund ohne schlucken FO (französisch optimal) - Oralverkehr bei ihm mit schlucken...
Gerda Jorissen
Gerda Jorissen - slipjesklant met een boegroe
HOI! Ik heb het meegemaakt met een hele leuke slipjesklant met een boegroe. Ikwas daarna ook meteen afgekickt van hem, want zijn TAMPERT zag er zo verminkt uit. Met moeite heb ik ze aangeraakt hij had er namelijk 3 stuks. Toen wist ik zeker dat ik dat afschuwlijk ding niet naar binnen zou laten gaan. Ik ben er toen heel snel vantussen gegaan en heb hem nooit meer gebeld of zijn telefoontjes aangenomen. BAH!
Erna Kaal
Erna Kaal - Voedsel en dranken kunnen erotiserend op de huid werken
Voedsel en dranken kunnen erotiserend op de huid werken! Neem nou bijvoorbeeld Mousserende wijn - Is in essentie een feestelijke drank. Erotiserend vanwege de koelte op de warme huid en het bruisende effect van de koolzuur. (Scheutje in de YONI! ). Dit effect kan overigens met alle koolzuurhoudende dranken bereikt worden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook