This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sita
Sita - 4 Items
Hello I can be really kinky and naughty girl. I am an opend minded girl, so if you have some fantesies with me you can make them true!!!! I am waiting for youre call!!! KiSSeSS!!! Bitcoins accepted!( I will suck your shaven DONG over and over again ... or you may lick my shaven ass. Fiesta !)
Sita
used slipjes parts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sita
lekkere slipjes hier!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sita
b.i.p.s.
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sita
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - Oerhollandse Knakworst van 23 cm
Tja, voedselerotiek kent nu eenmaal meerdere varianten, zoals bij mij een heuse vleesfetisj! - Hierbij brengen vlees en vleeswaren de erotische genoegens! Denk hierbij aan een Oerhollandse Knakworst van 23 cm in mijn NATTE YONI! mmmm
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - een orgie bij mijn vrind BOUDESTEIJN
Tja, een orgie bij mijn vrind BOUDESTEIJN laat zich omschrijven als een groepsfeest met seks, eten en drinken! Kom ook eens langs zou ik zeggen en neem dan gelijk een aantal vriendinnen mee!
Marc Zoon
Marc Zoon - Naast mij woont een lesbisch stel
HOI! Naast mij woont een lesbisch stel met een baby en daar pas ik wel eens op. Boven, in hun slaapkamer, bleken ze in hun nachtkastje tientallen prachtige behaatjes en slipjes te hebben! Het ene nog meer glanzend of vrouwelijker dan de anderen. Sommigen met kant, andere doorzichtig... De behaatjes deden me niet zo veel. Maar die eerste keer, dat ik bij zo'n kleurige en opwindende schat was, durfde ik twee minibroekjes te pikken. Ik propte die lekkere dingen voor in mijn broek. Gelukkig beef die avond de baby stil, en toen ze er tenslotte weer waren en ik eindelijk naar huis kon, trok ik, toen ik eenmaal op mijn kamer was, direct zo’n geil slipje aan! Geef me eens ongelijk!
Francisca Demarco
Francisca Demarco - boelen is gewoon iemand anaal nemen
Tja, boelen is gewoon iemand anaal nemen dan maakt het niet uit of het man of vrouw is. Maar ja zoals in iedere taal hebben woorden soms meerdere betekenissen. dus als je iemand boelt wilt dat nog niet zeggen dat homo bent (man /vrouw heb ik het over) als het man/man is dan betekent het overigens wel dat je een vieze homo bent. (dus een boeler!)
Denise
Denise - Een gewone Hollandse DONG
Hpi, Boegroe's nee dank je, ik vind het 10x niks! Een gewone Hollandse DONG zonder toch nog steeds het allerlekkerste! Ik heb het ervaren maar nee man het doet gewoon pijn en ik vind er echt waar niks aan. Ja ieder zijn ding, maar voor mij hoeft het niet.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook