This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bianca Bouten
Bianca Bouten - 1 Item
Dag stoute mannen! Vroeger was ik zeer preuts maar inmiddels ben Ik super geil! Ben altijd in voor een geil potje hete sex!! Ik heb een kale PREUT, zeer glad nat en nog steeds lekker strak!!! Kom snel bij me langs om me hete poes te blussen!! Meerdere keren klaarkomen, verschillende standjes, pijpen Zonder condoom, beffen, etc. Trio's met mijn moeder zijn op zondag ook mogelijk!! Wil jij een leuke tijd beleven met mij? wacht niet langer en bel mij!
Bianca Bouten
nat slipjes for sale
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - een slipje uit de kleedkamer gestolen
Tja, laatst heb ik weer bij ons in de sauna een slipje uit de kleedkamer gestolen. Eenmaal thuis trok ik het gelijk aan! Het paste alleen niet zo goed. Het strakke elastiek van het blauwe kanten broekje knelde om mijn gezwollen DONG, die echt niet van plan was om ìn het slipje te blijven. Toch zat het zalig. En zo begon het wederom, afrukken met zo'n slipje aan. Dromend van nog meer. Niet alleen van meer van die broekjes, maar ook van andere mannen die daar misschien aan zouden willen voelen. Ik ontdekte ook vrij snel hoe heerlijk het was om als je zo'n slipje droeg tijdens het trekken met een kaars of iets dergelijks in je kontje te wroeten! En geef me nou eens ongelijk zou ik zeggen……
Gemma
Gemma - die gozer geskot met zijn boegroe
Ik vind het er dus geen moer aan die boegroes ±please: Soso skieng atie ik heb gelijk die gozer geskot met zijn boegroe! Neen hoor in mijn poentje geen boegroe meer. Sommige vrouwen zeggen dat ze er wel van kunnen genieten, maar ik vind het gewoon pijnelijk en het brand ook nog van binnen tijdens de daad. :nono:
Billie Durham
Billie Durham - innig omstrengeld
"Waar naar toe?", informeert de taxichauffeur, als het paartje innig omstrengeld op de achterbank heeft plaatsgenomen. "Maakt niet uit," zegt de jongeman, "als u maar een lekker hobbelige route neemt."
Pedro
Pedro - wakamezake
Voedselerotiek kent meerdere varianten, maar de wakamezake is toch wel mijn favoriet, ook wel wakame sake of seaweed sake (zeewier sake) - Dit is het drinken van een alcoholische drank vanaf het lichaam van een amateurprostituee. Wanneer ze haar benen strak tegen elkaar legt ontstaat er bij haar schaamstreek ook een geile driehoek die vanaf haar borsten en navel met een drank gevuld kan worden. De naam komt van het idee dat het schaamhaar van een vrouw lijkt op zacht zeewier (Wakame) dat in zee drijft!!! Hoe lekker is dat godverdomme??
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - over masturberen gesproken
Hoi, over masturberen gesproken! Heb je toevallig een drumstel??? stop dan eens jouw TAMP tussen de Hi-hatbekkens. en doe hem dicht, duw het goed dicht, je kan ook nog met je voet pedaal intrappen. dat je TAMP goed strak in de hi-hat zit. duw dan je TAMP erin en eruit.net als met lekker batsen. en sla ondertussen met je drumstok hard op de hi-hat. het gevoel is heerlijk en je klomt lekker klaar. als je drumstel mooi wil houden,leg er dan een doek tussen, zodat je in het doek klaarkomt. Dit is echt heel geil………Mijn man dit nog steeds als ik er niet ben...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook