This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mira Pegida
Mira Pegida - 4 Items
Hallo mannen, ik ben en frisse erotische, geschoren dame super spontaan een natuurlijke stoei poes, ik zoek een man die ik kan verwennen ik hou er van al mijn aandacht aan jouw te geven en ben bereid om jouw van A tot Z te laten genieten; ), ik kan zowel lief als stout zijn! Spicey or sweet.. Ik geniet van een leuke avontuurtje. Mijn lichaam is prachtig in proportie, met mijn zwoele lippen, zachte natuurlijke borsten en ontzettend mooie en lekkere zachte poes geef ik je een hemelse body massage!bestel gewoon een gedragen slipje van me en ik poep er op verzoek mijn telefoonnumer er voor je in!
Mira Pegida
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mira Pegida
o la la
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mira Pegida
stop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mira Pegida
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Denise
Denise - Suri mannen
Tja, het zijn, in mijn ervaring, meestal de Suri mannen die luid over de daken schreeuwen dat ze niets van Homo's willen en wat ze allemaal niet met de Homo's kunnen doen, als die het ooit proberen. In elk geval is uit de reacties duidelijk dat het grootste deel niets van “Meneer Boegroe” moet hebben. Hopelijk leren ze er wat uit, en gaan ze niet verder in het leven denkende dat ze de vrouw er de tijd van hun leven mee bezorgen. Lekker mis dus. Persoonlijk vind ik het een daad van onzekerheid . Ieder zijn eigen mening, toch?
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - over masturberen gesproken.nl
Hoi, over masturberen gesproken! ik gebruik de laatste tijd steeds vaker een speelgoed knuppel van de politie tijdens het onaneren. terwijl ik mij aftrek stop ik deze knuppel in mijn aars voor extra stimulatio. het is een zachte en heeft geen scherpe "randjes". probeer het ook eens! je kan ook altijd een wegwerp plastic handschoen er rond doen en die insmeren met glijmiddel of er water op doen. dit werkt echt heel goed! probeer het ook eens! veel plezier toegewenst! Ik begin er nu vast mee.
Irina Voorninna
Irina Voorninna - zeer erotiserend
Tja, voedsel en dranken kunnen bij mij nou eenmaal zeer erotiserend op de voorhuid werken! Neem nou bijvoorbeeld fruit zoals kersen en aardbeien - Mede om het psychologische effect van de wetenschap dat je het lekker van iemand zijn DONG kan afsnoepen! Mmmmmmmm hoe lakker is dat wel niet??
Hanz Aplast
Hanz Aplast - op zoek naar slipjes
Ik weet nog goed hoe ik als kleine jongen de buurt afstruinde op zoek naar slipjes! achter de tuinen van onze buurt. Ik ben overigens nog steeds geil op damesslipjes of bikini-broekjes. Als altijd. Al heel snel had ik die voorkeur al ontdekt. Tijdens het babytje-oppassen bij de jonge buurvrouw had ik haar slipje al onder haar korte plooirokje zien voorbijflitsen. Roze en glanzend, met kant langs de randjes, vlak voordat ze met haar man vertrok. Toen ze weg waren kon ik het niet laten om op zoek te gaan naar haar gedragen ondergoed! En ik vond het vrij snel en makkelijk. Die zoektochten zijn tot op heden niet minder geworden!
Nancy Pattion
Nancy Pattion - Dit is nu mijn penis.nl
Een pas getrouwd koppeltje zit op de eerste nacht van hun huwelijks-reis op het balkon van hun suite. Schat zegt zij, nu we getrouwd zijn, zeg me nu eens wat een penis is. "Jemig" denkt hij bij zichzelf en neemt haar dan liefdevol mee naar binnen om het haar te tonen. Hij doet zijn broek uit en zegt triomfantelijk : "Dit is nu mijn penis." "Oh zegt zij, dat is hetzelfde als een lul, maar dan veel kleiner!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook