This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daisy Ree
Daisy Ree - 1 Item
Hallo manen! Ik ben vanuit Rotterdam,ik hou van spelletjes,en ik ben zeer stout! Vroeger was ik ook nogal preuts en verlegen maar inmiddels niet meer hoor! Zin in een date? Wacht niet,bel mij voor een afspraak!HYGIENE NIET VEREIST! Het liefst wil ik jouw vinger tussen mijn billen, raak dan ook gerust mijn gaatje aan! Ik wil dat je me daarna daar blijft masseren en door de zachte zalf kun je dan proberen mijn kontje binnen te dringen...
Daisy Ree
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bonnie
Bonnie - mijn eerste pooier EARL
15 jaar geleden was ik samen met mijn eerste pooier EARL. Hij was geen trouwe man, hij bedroog me langs alle kanten (wij woonden niet samen, ik woonde nog thuis maar verbleef veel bij hem) maar hij was een man die een heel groot zelfvertrouwen had, die wist dat hij knap was, de vrouwen lagen aan zijn voeten. Hij was een echte sportman, anti-roker, douchte hem quasi dagelijks, verzorgde zich super goed. Wij hadden soms drie keer anale seks per dag!! Ik was wild van hem. Ik hunker naar die periode, de periode van passionele anale seks, een man die tevens aan mijn voeten lag! In zijn ogen was ik zijn prinses, hij bekeek me altijd van kop tot teen als we elkaar zagen, hij vertelde me hoe mooi alles aan mijn lijf was, als er iets veranderd was aan mij, hij had het onmiddellijk gezien. Hij had veel aandacht voor me!
Rochel Spencert
Rochel Spencert - sexuele spanning
Hoi! Elkaar geblinddoekt fruit of andere hapjes toedienen bouwt de sexuele spanning bij mij altijd behoorlijke op. Het (onbekende) hapje prikkelt de smaakpapillen en maakt de geblinddoekte persoon attent op wat komen gaat. De smaken kunnen variëren van zoet tot pittig, en van koud tot warm. Mmmm, ik word er zelfs al een beetje vochtig van bij de gedachte…
Anna Rokitama
Anna Rokitama - Zo draag ik geen inlegkruisjes meer
Tja, ik had ook al heel vroeg afscheiding. Soms een beetje soms heel erg. Bij mij laat het gelukkig geen blijvende plekken achter, heeeeel af en toe op lichtblauw ondergoed wat te laag gewassen is zie je iets bleeks. Wat ik door de jaren heen gemerkt heb is dat sommige dingen de afscheiding kan verminderen. Zo draag ik geen inlegkruisjes meer, vroeger bijna altijd, maar dat maakte het achteraf gezien nog erger. Ook te strakke broeken verergerde het bij mij. Wat bij mij ook goed helpt is heel goed van onder wassen, met washand, zonder zeep. Nu zijn er soms dagen dat ik helemaal geen afscheiding meer heb. Erg prettig, toch een frisser idee, of niet??
Stefan Durant
Stefan Durant - slipjeshunt
HOI! Ook ik werd vroeger van slipjes al zo heet ik erop ging jagen! Als ik ergens bij iemand thuis was waar een dochter of jonge vrouw of later zelfs een oma woonde, probeerde ik als ik naar het toilet ging, zo snel mogelijk rond te spieden of ik zo’n geil, gedragen broekje vond. Zo heb ik er al heel veel kunnen jatten. Ook loerde ik in de buurt vaak en graag naar waslijnen -vooral 's avonds- in de hoop mijn collectie een beetje te kunnen aanvullen . Als het schemerde, of donker was, had je vaak een goede kans om een nieuw broekje te kunnen bemachtigen!Na al die jaren kan ik het nog steeds niet laten op op “slipjeshunt” te gaan!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - de eerste keer seks
Als je verkering krijt zegt ze: Ik vind je wel leuk. Na de eerste keer seks gehad te hebben zegt ze : Ik houd van je. Tijdens de verloving zegt ze: Ik houd heel veel van je. Op je trouwdag zegt ze: Ik houd steeds meer van je. Maar met de scheiding zegt ze: Ik houd nu alles van je!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook