This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tessy Trainage
Tessy Trainage - 4 Items
Hoi leuke mannen! ik ben een flinke meid maar wel ééntje met een zeer preutse man! Om dit een beetje te compenseren ontvang ik soms prive en discreet bij mij thuis. Altijd op Afspraak (donderdag en vrijdags) in Vinkeveen. De kosten vallen reuze mee hoor! Ook ben ik voor redelijk veel in mits de hygiene het toelaat natuurlijk......Tegen een meerprijs doe ik ook nog wel wat dingetjes die zeg maar, niet al te standaard zijn. .Bel je me met nummer weergave? dan staat mijn pooier je altijd netjes te woord en boekt hij de afspraak voor je in .Tot voelens zal ik maar zeggen…..mmmmmm
Tessy Trainage
lekker bipsje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessy Trainage
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessy Trainage
vagine
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tessy Trainage
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ruben
Ruben - het kanten rode slipje werkte op mij als een lapje op een stiertje
Gisteravond loerde ik in de buurt achter tuindeuren of heggen of er wat lekkere slipjes aan de lijnen hing. En ik had geluk. In één van de tuinen hing een werkelijk snoezig rood slipje aan de lijn. Ik zag het en mijn TAMPERT verstijfde al een beetje. Er hingen nog een paar kleine broekjes en behaatjes, maar het kanten rode slipje werkte op mij als een lapje op een stiertje. Dat moest ik hebben. Ik keek om me heen. Het was stil, en er was niemand te zien . In de tuin was het ook stil. Voorzichtig maakte ik de deur achterin de schutting open. Het bleef stil. De achterdeur van het huis was dicht. Dan waren de bewoners vermoedelijk niet thuis beredeneerde ik, want het was te warm om binnen te zitten met de deur dicht. Ik keek nog een keer om. Er was niets te zien en alles beef stil... Ik greep mijn kans en zo snel en stil als ik kon rende ik naar de waslijn en griste het slipje eraf. Ik was net bezig het slipje voor in mijn sportbroekje te stoppen en draaide me al weer naar de tuindeur. Ik verstijfde toen daar een een rijpe, geschoren dame zag staan die me enigszins verwonderd en met gefronste wenkbrauwen aankeek. 'Wat moet jij hier nou godverredomme n onze tuin? Ik vertel jullie later wel hoe het afliep maar het is niet best!!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - WIPLES
Een vriend van mij vertelde laatst dat ie een tijdje niet heeft kunnen werken omdat ie WIPLES had. Nu is mijn vraag: waar wordt WIPLES gegeven en klopt het dat ik dan ook niet hoef te werken?
Duprie Hetebrij
Duprie Hetebrij - vleugje erotiek
Hallo allemaal! Voor een feestje morgen bij mij thuis met 4 koppels ben ik dus op zoek naar lekkere gerechten die best ook een vleugje erotiek weerspiegelen! Het moet wel smaakvol en fijnzinnig blijven. Ik heb dus al geprobeerd recepten te vinden maar dat is niet zo eenvoudig.Ideeën of links ? verneem graag van jullie
Brune Mac
Brune Mac - Hij poept nu ook nooit meer in huis
Ik zeg soms tegen mijn man dat hij stinkt. Soms accepteert hij wat ik zeg, maar soms reageert hij dan boos. Hij zegt dan: "je wist dat ik mijn reet niet met papier afveegde toen je me leerde kennen". Ik hoopte in het begin dat hij zou beseffen dat ik het fijn vond dat hij zich wat meer met wc-papier verzorgde. Maar mijn hoop was tevergeefs. Hij poept nu ook nooit meer in huis, enkel in de garage of aan de voordeur, maar die stank zit gewoon overal in. Zijn huid, zijn handen, zijn kleren, zijn kussen, onze dekens in de zetel, alles gewoon... En een doucheke extra pakken komt blijkbaar nog steeds niet bij hem op. Jammer hoor!
Freeda Springsteen
Freeda Springsteen - sensuele prikkelingen van het zoete fruit
Sommige liefhebbers van voedsel-erotiek, zoals ikzelf bijvoorbeeld, kunnen al behoorlijk opgewonden raken van het in elkaars bijzijn nuttigen van bijvoorbeeld zoet fruit of een glas mousserende wijn. De mond, een zeer gevoelig lichaamsdeel, ervaart sensuele prikkelingen van het zoete fruit of de bubbels in de wijn. Een grote hoeveelheid alcohol kan bij mij zeer zeker aan de stemming bijdragen hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook