This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gajendra
Gajendra - 1 Item
Dag stoute kereltjes! Ik zoek slaafjes voor mentaal, lust, marteling, opdrachten en rollenspel. Je krijgt de kans je wensen kenbaar te maken, daarna gehoorzaam je mij. Ook voor soft sm of voor een eerste ervaring ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Nederlandse. Mijn praktijk is in de omgeving van Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Tilburg, Dordrecht en is goed bereikbaar vanuit Antwerpen en Rotterdam Bellen met nummerherkenning aan. Email wordt beantwoord, sms niet. Mijn assistent kan opnemen, niet schrikken van zijn nichterige accentje.
Gajendra
lekkere billen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - mannen
Alle mannen willen maar één ding ... ze zijn dus niet erg veeleisend!
Beertje van Beers
Beertje van Beers - een grote slaapkamer
Ook ik zit dus met een behoorlijk probleem en ik kan nergens op internet het antwoord vinden. Dus misschien heeft een van jullie een oplossing. Mijn vriend AAD zijn slaapkamer ruikt 's morgens en eigenlijk de hele dag naar sperma. Het is overigens ook nog eens een grote slaapkamer. Elke dag staat de hele dag het raam open, maar dit helpt niet. Wanneer ik het beddengoed afhaal, is de stank grotendeels weg. Maar doe ik nieuw beddengoed om het dekbed heen, dan is binnen 5 minuten de stank weer terug. In de ochtend is het nog erger, maar het blijft de hele dag onfris ruiken. En ik word er kotsmisselijk van! Heeft iemand tips??
Glynda
Glynda - etens- en drinkwaren
Hoikes! Ik heb zojuist mogen ervaren dat etens- en drinkwaren kunnen in en op geslachtsdelen enig risico met zich meebrengen, zoals irritaties, infecties en schimmels. Dit ter info voor alle food-fetishisten!
Flipsen
Flipsen - over masturberen gesproken
Hoi, over masturberen gesproken! Probeer dit maar eens! Je genotsknots moet hier wel een beetje flexibel voor zijn! Dit is echt heel lekker Doe je broek en onderbroek uit en hou je hempje of shirtje aan Ga zitten of staan Zittend doe je benen lang uit Speel met je genotsknots tot je genotsknots heel stijf is Duw met je rechter duim je genotsknots van je buik af en laat je duim bij het topje van je genotsknots eraf glijden Doe dit met je rechter duim en met je linker duim dus om de beurt rechts links rechts links Begin rustig en span ondertussen die handeling af en toe je genotsknots Dit is een heel lekker gevoel. Naarmate de opwinding toe neemt kun je sneller gaan Je zult heel hefftig en zo lekker klaarkomen Je DONG wordt dan zeer glibberig van je sperma! Dit is echt heel geil………
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - een directe collega
Tja, onlangs stuurde een directe collega een larmoyante bedelmail over een dure medische behandeling van een werknemer van zijn broer die in een derdewereldland een vakantieverblijf runt. Het zou hier gaan om een medisch noodzakelijk penisverkleining. De goede bedoelingen zijn klip en klaar, maar ik vind het vervelend. Wanneer ik geen geld overmaak, zal dat niet op prijs worden gesteld en erger nog, er kan het beeld ontstaan dat ik zelfzuchtig ben. Nu, dat ben ik helemaal niet. Ik geef altijd geld aan de meisjes van de saunaclub. Ook collectanten krijgen vaak mijn steun. Wanneer iemand een beroep op mij doet, sta ik klaar. Ik kan nu gewoon 25 euro overmaken en het verder uit mijn hoofd zetten, maar het zit me niet lekker. Wat zal ik doen??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook