This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gowri
Gowri - 1 Item
Hoi ik ben een zeer stoute dame die jou ook lekker warm kan houden!Elke keer verschillende heren is niet wat ik zoek,het lijkt fijn om te kunnen genieten van een massage /intiem als je iemand vaker ontmoet en de lekkere plekjes ontdekt,veder zoek ik geen relatie maar gewoon discreet plezier!! Massage 50 euro , intiem gaan 70 euro x regio 010 Ps. Ik melk jouw Tollie helemaal leeg hoor!
Gowri
lekker gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - over masturberen gesproken
Hoi, over masturberen gesproken! Wat ook heerlijk kan zijn voor alle jongens en jongens die daarop geilen is het likken van je voeten en tenen. Dat kun je bij jezelf doen, maar ook bij je POOIER. Dit laatste kan heel goed als je hem neukt in de missionaris houding. Hierbij ligt je POOIER op z´n rug en neuk jij hem. Je ziet hem zo ook en omdat hij met zijn benen omhoog ligt, kun je gemakkelijk zijn voeten likken. Je kunt het ook gewoon alleen bij jezelf doen. Ga dan in kleermakerszit zitten. Je TAMPERT wijst zo ook in de richting van je voeten. Onder het trekken streel je je voeten en lik je je tenen, heerlijk 1 voor 1 bijv. De meeste jongens kunnen dit wel, maar het gaat gemakkelijker hoe leniger je bent. Zorg er wel voor dat je je voeten van tevoren gewassen hebt, zodat je heerlijk fris langdurig je voeten kunt likken. Hier denkt men namelijk niet zo gauw aan, want je likt je vaker op je schouders, armen en oksels. Ook de voeten verdienen hun aandacht en moet je verwennen. Als toetje na de maaltijd kun je tijdens het hoogtepunt het sperma lekker tussen je tenen laten lopen. Het voelt geil en warm aan. Wel alles weer wassen na de tijd hé?!
ChupaChups
ChupaChups - een opblaaspop
Komt een vent bij de sexshop en hij vraagt naar een opblaaspop...waar ie op moet letten en zo..en waar ie uit kan kiezen....zegarage van Boudesteijn de verkoper...we hebben een blonde Zweedse en een donkere Palestijnse.....wat is precies, behalve de kleur, het verschil vraagt de klant... "Nou," zegt de verkoper, "om die Zweedse pop gebruiksklaar te krijgen is een aardige longinhoud nodig en die Palestijnse pop blaast zichzelf op!"
Cally Kok
Cally Kok - eerste maanden van de zwangerschap
Hoi, hier een bericht voor alle dames die al kinderen hebben of zwanger zijn. Ik weet dat je de eerste maanden van de zwangerschap misselijk gaat worden als je bepaalde etensgeuren ruikt en elke ochtend moet kotsen. Ik heb dit allemaal gehad. Maar er is nog iets waar ik misselijk van wordt en nog steeds heb. Dat is de geur van mijn (Turkse) man. Niet dat hij stinkt, absoluut niet. Hij is iemand die zich goed verzorgt. Maar ik kan niet tegen die zware mannengeur. Zodra hij mij benaderd moet ik nu al bijna overgeven. Niet iedere keer maar meestal wel. Ik schaam me hier naar hem kapot hiervoor! Weet hier iemand waar dat mee te maken kan hebben en waarom ik steeds moet kokhalzen als ik aanhem denk?
Caprice Pelepessy
Caprice Pelepessy - zelftest in de VIVA
DAG! Ook ik ben best wel geschrokken over het feit dat ik zwervers blijkbaar aantrekkelijker vind dan perfecte mannen na het maken van een zelftest in de VIVA!. Tja, als dit voor meer vrouwen geldt, verklaart dat veel over alle Dr. Phil afleveringen die ik gezien heb. Het belooft ook weinig goeds voor de toekomst. Aan de andere kant: als het ook andersom zo werkt, is er nog hoop: ik ben tenslotte ook alles behalve perfect en loop er in het weekeinde ook als een zwerver bij!. Nu nog een onbekende, kinderloze, platzakke sloeber vinden met een lekkere, vieze harde tampert en wie weet……..
Elmer
Elmer - mijn voorhuid
Pssst, voedsel en dranken kunnen bij mij zeer erotiserend op mijn voorhuid werken! Neem nou bijvoorbeeld een willekeurige amateurprostituee die deze waren opgiet, -legt of -smeert en zo ervaart zij al het genot van het doen. De huid en het lichaam van de partner zal steeds weer op een andere wijze worden aangevoeld.Geil toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook